REŢETE: Pui umplut cu cartofi

De Libertatea pentru femei pe 09 noiembrie 2012

Iată o reţetă delicioasă de pui fript, umplut cu cartofi şi unt. Este delicios, uşor de preparat şi nu necesită multă îndemânare în bucătărie.
► Ingrediente
► un pui
►8 cartofi
►o căpățână usturoi
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►o legătură mărar
►100 g unt

► Preparare:
1. Se spală puiul, se curăță de pielițe și se scurge bine. Se pârlește și apoi se înțeapă cu un băț de frigăruie. Se unge cu unt în interior și pe exterior și se împănează cu usturoi tăiat fâșiuțe. Se așază în tava tapetată cu unt și cu sare grunjoasă și se lasă la rece.
2. În acest timp, se curăță și cartofii, se spală și se taie felii potrivite. Se scoate puiul și se umple cu cartofii. Se bagă în cuptor până se rumeneşte frumos. Se serveşte alături de cartofi fierţi, roșii cherry şi mărar.

Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel