PASTE: Farfalle cu creveţi şi legume

De Lumea Femeilor pe 07 martie 2013

Invata sa prepari paste ca in Italia dupa o reteta simpla si rapida. Gateste farfalle cu creveti si legume absolut delicioase!

►400 g paste farfalle
► 600 g creveţi decorticaţi
► 200 g roşii cherry
► 1 legătură de ridichi
► câteva frunze de salată verde
► 2 linguri ulei de nuci
► 2 linguri ulei de turnesol
► zeama de la ½ lămâie
► sare, piper
Încearcă şi reţeta noastră de budincă de paste cu brânză
► Se pune la fiert o oală mare cu apă sărată. Se pun paste şi se fierb conform indicaţiilor de pe pachet, al dente. Se scurg de apă şi se spală sub jet de apă rece. Se lasă în strecurătoare până se scurg bine de apă.
► Se spală ridichile şi se taie rondele. Roşiile cherry se taie jumătăţi. Salata se spală şi se rupe în bucăţi.
► Se amestecă cele două tipuri de ulei cu zeama de lămâie. Se dă cu sare şi piper. Într-un castron, se amestecă pastele, roşiile cherry, rondelele de ridichi, salata verde şi creveţii. Se toarnă deasupra sosul şi se amestecă bine.
►Se serveşte imediat, ca antreu sau fel principal.

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite