REŢETE ITALIA: Pizza cu două feluri de caşcaval

De Libertatea pentru femei pe 25 ianuarie 2013

Iata cum se prepara pizza delicioasa cu cascaval dupa o reteta simpla si gustoasa.
Ingrediente:
Pentru aluat:
► 200 g făină
► 120 g iaurt
► un plic drojdie uscată
► 5 linguri apă călduţă
► un praf sare
Pentru garnitură:
► 2 linguri bulion de roşii
► 1/2 roşie
► 4 felii caşcaval afumat
► 4 felii caşcaval simplu
► 4 frunze busuioc

1. Pentru aluat, se amestecă foarte bine toate ingredientele într-un castron pentru a obţine un aluat uniform. Se acoperă vasul cu un şervet şi se lasă 10 minute.
2. Apoi, pe masa uşor înfăinată, se întinde aluatul cu sucitorul şi se transferă foaia în tava de copt tapetată cu hârtie de copt sau unsă cu un pic de ulei. Se lasă aşa timp de o oră, să crească într-un loc călduţ.
Incearcă şi reţeta noastră de pizza Deliciosa
3. După acest timp, se unge aluatul cu cele două linguri de bulion amestecat cu puţină apă, se repartizează felii de roşii şi cele 8 felii de caşcaval, aşezate alternativ, o felie de caşcaval simplu cu una de caşcaval afumat. Se presară busuioc şi se dă la cuptor pentru 10-15 minute. Se serveşte imediat.

Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge

Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge