REŢETE: Escalop de porc la grătar, în sos marinat

De Lumea Femeilor pe 05 februarie 2013

Iata cum sa prepari un escalop delicios ca la mama acasa din carne d eporc pe gratar in sos marinat.

►8 felii mici de carne de porc (80 g fiecare)
► 1 ardei gras roşu
► 2 căţei de  usturoi
► 4 linguri suc de lămâie
► 4 roşii
► 2 linguri coriandru verde tocat
► 2 linguri oţet de vin roşu
► 100 ml sos chili
► sare, piper măcinat
► ulei de măsline
Incearca si reteta noastra de cotlet de porc cu mango
► Ardeiul gras se spală, se curăţă de seminţe şi se taie în bucăţi mici. Usturoiul se curăţă şi se zdrobeşte. Se amestecă amândouă şi se stropesc cu puţin ulei de măsline şi cu zeama de lămâie.
► Carnea se spală bine, se scurge de apă şi se pun în castronul cu marinată, unde se lasă cca 30 de minute.
► Roşiile se opăresc câteva secunde, se curăţă de pieliţă şi se taie bucăţi foarte mici. Se amestecă cu oţetul, coriandrul şi sosul chili.
►Carnea se frige la grătar, câte 1 minut pe fiecare parte, apoi se dă cu sare şi piper. Se serveşte cu sosul de roşii.

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi