DESERT: Ruladă de ciocolată cu cremă de brânză

De Libertatea pentru femei pe 01 noiembrie 2012

Un lucru e sigur, cu ciocolata nu poţi da greş niciodată. Iată o reţetă de ruladă de ciocolată cu cremă de brânză care o sa intre în istorie.
Ingrediente
Pentru foaie:
►4 ouă
►4 linguri zahăr
►3 linguri nucă măcinată
►2 linguri făină
►cacao
Pentru cremă:
►350 g mascarpone
►250 g zahăr pudră
►o linguriță cafea solubilă
►2 linguri cacao
►3 linguri rom
►4 gălbenușuri
►un praf sare
►fulgi de ciocolată

Preparare:
1. Se separă ouăle. Albușurile se bat spumă. Se adaugă zahărul în ploaie, gălbenușurile, nuca măcinată, cacaua și făina.
2. Compoziția se toarnă în tava tapetată cu hârtie pentru copt și se coace la 140˚C. Se scoate și se rulează cu hârtia. Se acoperă cu un șervet.
3. Se freacă gălbenușurile cu zahărul pudră și cu romul. Se pune cafeaua și cacaua și se bat cu mixerul, apoi se încorporează brânza mascarpone.
4. Se umple foaia, se rulează, se îmbracă cu restul de cremă şi fulgi de ciocolată.

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite