REŢETE: Cartofi umpluţi cu pui şi gogoşari

De Libertatea pentru femei pe

Iată o reţetă de cartofi umpluţi cu carne de pui, gogoşari, porumb dulce şi condimente aromate care îi va da pe spate până şi pe cei mai mofturoşi membri ai familiei.
► Ingrediente
► 8 cartofi cu coaja albă
► 400 g piept de pui
► 100 g unt
► 2 gogoşari
► o cutie porumb dulce
► 75 g caşcaval
► sare
► piper
► cimbru uscat şi măcinat
► o legătură pătrunjel

► Preparare:
1. Se fierb cartofii în apă cu sare. Se scot, se lasă să se răcorească şi se taie pe jumătate. Li se scoate o parte din miez şi se presară caşcaval ras.
2. Se condimentează pieptul de pui cu sare şi piper şi se unge cu untul moale. Se pun feliile de piept în tavă, se acoperă cu hârtie de copt şi se coc la 150°C. După ce s-au făcut, se taie bucăţele şi se pun peste caşcavalul ras, împreună cu boabele de porumb.
3. Se bagă câteva minute în cuptor şi se servesc ornaţi cu pătrunjel, cimbru şi gogoşar.

Andreea Bălan, operată a treia oară: "Acum mă lupt cu durerea"

Andreea Bălan, operată a treia oară: "Acum mă lupt cu durerea"