Fursecuri de ciocolată

De Libertatea pentru femei pe 04 iulie 2012

Încearcă o reţetă delicioasă care va fi pe placul întregii familii!
PORȚII: 30 bucăţi
PREPARARE: 30 min
coacere: 40 MIN
► Ingrediente
►350 g făină
►4 linguri cacao
►o esență vanilie
►o linguriță rom
►250 g unt
►200 g zahăr
►150 g nucă
►o linguriță praf de copt
►zeama de la o lămâie
►30 ml lapte cald
►un praf sare
►coaja de la o lămâie
►o ciocolată amăruie
►o ciocolată albă
► Preparare:
1. Se topește ciocolata amăruie la baie de aburi cu puţin unt. Se dă deoparte să se răcorească.
2. Într-un bol, se cerne făina și cacaua și se adaugă untul moale, praful de copt stins în zeama de lămâie, laptele călduț, zahărul și ciocolata topită.
3. Se amestecă și se obține un aluat. La final, se adaugă esența de vanilie, sarea şi nucile coapte și mărunţite.
4. Fursecurile se coc la foc potrivit și se servesc ornate cu ciocolată albă.
Încearcă şi reţeta de fursecuri cu alune!
Foto: Thinkstock

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite