Femeile se dezbracă pentru oricine

De Oxi, pe

Pe bune că voi femeile nu aveţi pic de minte. Mie nu-mi vine să cred ce văd prin ziare. Citeam Libertatea. Pe prima pagină erau fotografii cu femei goale în aer liber.
Titlul era despre MISA şi pozele erau de la un concurs de frumuseţe.

Am citit materialul. Încă o dată îmi dau seama că femeile au o inteligenţă precară.

Argument: un bărbos, bătrân şi libidinos, supranumit lider spiritual şi conducător luminat, care momentan se ascunde prin Suedia fiind cercetat pentru infracţiuni sexuale de tot felul, a reuşit să prostească peste 100 de femei.

Pe scurt, când încă era în ţară, le-a pus să se dezbrace şi să facă show-uri erotice în faţa lui (şi la propriu şi la figurat), în timp ce erau filmate şi fotografiate. Cică ăsta de fapt e un concurs de frumuseţe, iar femeile care debordau de creativitate lesbianico – sexuală erau concurentele.
    
WTF??? Ca femeie, cât respect să ai faţă de tine ca să faci aşa ceva în public?

Sunt mega curios ce tâmpenii le zice „liderul spiritual” de le transformă în zombii sexuali. Omul arată penibil. În mod normal n-ar putea prosti nicio babă oarbă, dar totuşi a reuşit cu sute de femei. Vă daţi seama că sunt tineri flăcăi care se îngrijesc, merg la sală, sunt educaţi, stilaţi şi nu reuşesc să-şi facă o prietenă. În schimb moşulică ăsta dă iama în ele, cum dă un copil într-un magazin de dulciuri.

Într-una din pozele din material el stă pe un scaun în faţa unei scene ţinând un ciorchine de struguri în mână, iar pe scenă e una care goală în poziţia şpagat îşi pictează corpul. Mai ciudată este expresia feţei lui Grig, un pic plictisită şi care parcă spune: „Doar atâta poţi…?”

Întrebarea mea pentru Grig legată de acea poza este: „Meştere, eşti nesimţit???”. Ai în faţa ta o femeie goală care stă în şpagat şi care se pictează, şi tu te uiţi la ea cum se uită un miliardar mic şi bătrân la soţia lui tânără şi înaltă?

Şi culmea e că strugurii pe care iluminatul lider îi ţine în mână cică ar reprezenta „simbolul zeului Dionisos – divinitatea vegetaţiei şi a sexualităţii”.

Ok! A vegetaţiei înţeleg pentru că omul arată ca o legumă, dar a sexualităţii ÎN NICI UN CAZ!!! :))) Dacă Nea Caisă ăsta este un Dionisos pentru că are câteva boabe de struguri în mână, facând o comparaţie Titus Steel ar trebui să ţină… un pogon de viţă de vie ca să-şi arate virilitatea! 😀

Pe final am şi eu o curiozitate legată de acest concurs:

În ce constă premiul câştigătoarei?
(mi-am permis să intuiesc câteva variante de răspuns)

a)    curs de sodomie intensiv
b)    1 litru de cico făcut de guru
c)    o integrare în absolut cu toţi băieţii din club
d)    o excursie în Suedia

Mare e grădina Domnului şi multe femei aleargă dezbrăcate prin ea…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!