Bianca Drăguşanu mi-a cerut prietenia…

De Oxi, pe

Întotdeauna am ştiut că principala mea calitate este că sunt fotogenic! 😀 M-am gândit de multe ori să-mi pun o mască de carton cu faţa mea când ies pe stradă.
Cred că aşa aş avea mult mai mult succes pe toate planurile.

„Fotogenia” mea a făcut o victimă celebră! Botezatu şi Prinţu’ Cristea pot să înceapă să-şi plângă în pumni. Je, am fost abordat de Bianca Drăguşanu pe Facebook. Mi-a cerut prietenia. Da! Aţi citi bine! Bianca Drăguşanu vrea să fie prietena mea.

Numai că nu m-am lăsat uşor. Nu m-am precipitat să i-o dau cum i-a dat-o Botezatu trecând prin uşa de la intrare şi polizându-i doi dinţi cu teancul de ziare. Eu m-am ţinut tare. Şi pentru că era seară, am urmat sfatul lui Cream: „Nu din prima seară!”. Aşa că am lăsat-o să fiarbă puţin. Cred că se frământa toată pe lângă laptop când dădea refresh din 30 în 30 de secunde şi vedea că sunt „pending” şi că nu accept. Şi-a scris şi pe profil:

Bianca Dragusanu prietenia este dragoste fara aripi….”

Normal! Nu ştia cum să mă mai facă să dau accept… Oricum ambiguu citat. Am apreciat că a scris corect cuvântul „dragoste”. Se vede că i-a prins bine apariţia de acum 10 ani de la Mircea Radu de la „Din dragoste”. 😀

Până la urmă, mai precis a doua zi, mi-am făcut milă de ea şi i-am dat accept. Ce-i drept mi-a fost un pic frică. Mai ales de Prinţu’ Cristea. Că ăla nu ştie multe. Dacă nu le are cu fotbalul, măcar cu pumnii ştie să mai facă ceva.

Şi tare mi-e că dacă ar afla de „relaţia” noastră ar face o alianţă cu Bote şi sigur ar fi pus în aplicare vreun plan diabolic, în care eu aş fi fost răpit, îmbrăcat ridicol cu ultima lui creaţie, parfumat cu B Fatale şi plimbat aşa prin centrul Bucureştiului în timp ce Prinţu’ ar fi încercat să mă vâneze ca la „Raţele şi vânătorii”. De fapt de ultima parte nu trebuie să-mi fac griji, că domnul fotbalist nu e în stare să nimerească poarta de fotbal care are 7,32 m, dar barem pe mine care am o siluetă trasă prin inel! 😀

Ce m-a surprins profund (nicio aluzie Bote), e că Bia nu mi-a mai dat nici un semn… Aaaa… Ştiu ce face! Îl aşteaptă pe vecinul care se pricepe la calculatoare ca să vină să-i instaleze şi ei youtube-ul, că nu ştie cum să facă să-mi dedice şi mie melodia „In Love” performată de DeepCentral.

Nu-i nimic! Eu o aştept! Şi sincer nu ştiu cât o să mai scriu editorialul ăsta pentru că o să fiu prea ocupat să apar pe prima pagină a tabloidelor şi să-mi odihnesc preţiosul posterior pe canapele celebre cum ar fi „happylica” sau cea a lui Capatos povestind cum eu şi cu Bia ne petrecem timpul dansând prin Bamboo, sau alergând în şlapi cu căţelul în braţe după BMW-ul ei prin Săftica, sau cum mă chinui să-i fac o imagine de mare doamnă şi să o ridic pe un piedestal, dar ea nu vrea să înţeleagă că nu e cool şi trendy să se afişeze în tot felul de ipostaze pe la party-uri şi apoi să apară pe prima pagina în Can Can.

Ce viaţă agitată o să am! Parcă şi văd titluri prin ziare: „Bianca, ştie Oxi că nu ai chiloţei pe tine când faci baie?” sau „Oxi, nu ţi se pare că Bianca ţine indecent pistolul de la pompă când bagă benzină?”

Că deh, cu aşa vedete de marcă subiectele senzaţionale sunt la tot pasul!

Aaaa… Să nu uit! O să-mi iau şi eu Q7 ca a lui Bote şi o să parchez printr-o pădure, chem paparazzi şi când lucrurile se încing o pun pe Bianca să scoată cricul, şi să-şi pună botoxul la treabă ca să pompeze caucicul desumflat. Să vezi atunci ce-o să mai vuiască ziarele!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!