Bărbaţii sunt superiori femeilor!!!

De Oxi, pe

Deja vă gândiţi că sunt misogin… Vă înşelaţi… Vreau să vă demostrez că voi femeile deşi susţineţi contrariul, ne sunteţi net inferioare. Nici măcar egale. Repet: nu este un text misogin! 🙂
Cel mai bun exemplu este sportul:

Este vreun sport la care femeile sunt mai bune decât bărbaţii? Fotbal, atletism, volei, handbal, judo, şah, table, rummy? Nu! Există vreun sport la care să reuşiţi să ne învingeţi? Nu!

Meciurile de fotbal feminin sunt ridicole. Se joacă super lent, nu există pic de forţă şi tehnică, iar singurul motiv pentru care mă uit este schimbul de tricouri de la sfărşit. Cam alea sunt cele 60 de secunde de glorie ale sportului feminin. La ce sunteţi cât de cât pricepute, este gimnastica. Dar cam atât. Şi vă şi demonstrez de ce sunteţi pricepute la sportul acesta:

Pentru că vă descrie personalitatea. Visul vostru e să defilaţi în body-uri mulate în timp ce sute de mii de privitori vă admiră. Aşa că aţi inventat sportul ăsta. La început execuţiile erau mai simple, iar privitorii au început să se plictisească. Aşa că aţi început să vă daţi peste cap (la propriu) şi să vă puneţi picoarele pe după gât… Şi în timp v-aţi perfecţionat! Acum noi ne uităm la sportul ăsta că suntem obsedaţi sexual, nu că ne-ar pasiona arta. De asta o şi facem în tăcere şi fără să bem bere. Pentru că „vizualizăm”.

Deci cu sportul ăsta ne-aţi păcălit… Aşa că nu vreau să aud pe cineva spunând „suntem bune la gimnastică!”, că nu e adevărat!

Şi ar mai fi şi alte domenii în care competenţele noastre sunt superioare: IT, tehnică (de orice fel), proză şi poezie (cu mici excepţii), muzică, şofat, management etc.

Dar singura calitate pe care o admir la voi este „manipularea”. Pe bune! Reuşiţi să vă atingeţi scopul de fiecare dată.
Suntem exact ca familia de lei. Numai că voi sunteţi leul şi noi leoaica. Leul stă mândru, are o coamă impresionantă şi toată ziua DOAR rage, şi este considerat regele animalelor, în schimb ce leoiaca vânează, are grijă de casă etc.

Cam asa e şi cu noi. Noi muncim, ne agităm, alergăm, ducem gunoiul şi voi doar arătaţi bine şi „manipulaţi”. Aici jos pălăria! 🙂 Pe undeva e un echilibru… Dar ţineţi minte! Dacă această calitate v-ar dispărea am reuşi să vă „colonizăm”.

Singurul lucru care mă bucură e că nu aţi reuşit să vă băgaţi coadă când s-a scris Biblia. Că la cum sunteţi voi sigur aveţi grijă să mai puneţi un „a” la sfârşit la Iisus!  

Aaaa.. În încheiere am un exemplu de femeie care a reuşit să mă învingă la tehnică.

M-am întors acum două nopţi acasă cu logodnica mea, pe numele ei de buletin The Evil Little Dwarf. Când am intrat în sufragerie am constat că veioza mea preferată nu funcţionează. Aşa că am pus mâna pe o şurubelniţă şi am început să meşteresc. Două ore am încercat s-o repar! Două!!! N-am reuşit…
Ea zice:- Lasă-mă să încerc şi eu!Am râs înfundat, i-am dat şurubelniţa şi pe un ton ironic am zis:- Te rog!M-am dus în dormitor să mă uit la televizor. Cam peste o oră, am revenit în sufragerie. La lumina veiozei mele preferate, The Little Evil Dwarf citea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.- Ai reparat asta…?- Da… zise foarte relaxată.- Marfă…- Nu eşti curios cum am reuşit?- Nu… Nu sunt… – Oricum îţi povestesc.Şi a început:- Am luat cleştele de tăiat cablu, pentru că firul era ars. Am tăiat din fir, am izolat apoi firele, am schimbat şuruburile de la întrerupător. Dar nu-mi plăcea întrerupătorul că nu se asorta cu firul aşa că am schimbat şi întrerupătorul cu totul. Şi vezi că am tăiat din fir, că tot te plângi că te împiedici mereu de el.- Ok… Şi de unde ai avut toate „ingredientele”?- Din dulapul cu scule, unde mai adaug eu din când în când lucruri pe care le consider  utile pentru casă…N-am mai zis nimic. M-am culcat! Somn uşor!P.S.: Dacă voi aveţi poveşti despre cum aţi umilit bărbaţii… Nu ezitaţi să le spuneţi în comentariile de mai jos. 🙂 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!