Cele mai intense zone erogene ale femeilor (I)

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Marți, 22 august 2017, 11:27

Trupul unei femei este plin de comori ale plăcerii. Nu trebuie decât să le descoperi! Pe lângă zona intimă, trupul tău are 12 zone erogene care abia aşteaptă să fie dezmierdate.

Dacă observi că iubitul tău îşi concentrează atingerile doar pe cele mai evidente părţi, iar tu simţi că pierzi din paleta de senzaţii, invită-l să te… exploreze.

Iată care sunt cele mai intense 12 zone erogene ale femeilor!

1. Urechile

Mulţi bărbaţi comit greşeala de a stimula cu buzele sau limba urechea în partea ei interioară, când porţiunea exterioară este cea mai sensibilă şi bogată în senzaţii, cum ar fi lobul urechii, marginea urechii şi porţiunea din spatele ei. Zona devine şi mai sensibilă, dacă simţi respiraţia caldă a iubitului tău, care îţi şopteşte cuvinte fierbinţi… la propriu şi la figurat!

2. Buzele

Există mărturii ale unor femei norocoase ce susţin că au avut orgasm doar printr-o sesiune mai senzuală de săruturi. Multe dintre doamne şi domnişoare ating mai repede orgasmul, dacă primesc atingeri erotice pe buze: de la un deget plimbat pe suprafaţa lor până la săruturi franţuzeşti pline de pasiune. Mulţi specialişti susţin că buzele sunt cea mai erogenă zonă a femeilor. Nu degeaba atâtea susţin că şi-ar dori să fie mai des sărutate în timpul sexului.

3. Sacrum

Autorii Mark Michaels şi Patricia Johnson susţin că porţiunea de vertebre de deasupra posteriorului tău conţin centri nervoşi care, dacă sunt stimulaţi electric, provoacă orgasmul în cazul a 91% dintre femei. Desigur, această zonă erogenă poate fi stimulată şi pe căi mai prietenoase, cum ar fi masajul sau atingerea cu limba. Poate că nu vei ajunge direct la orgasm, dar te vei apropia cu paşi repezi de unul.

Doctorul Michael Gach îţi recomandă ca preludiu să stai pe faţă şi să îl laşi pe iubitul tău să apese pe zona inferioară a spatelui cu podul palmei. Aşa creşte brusc excitaţia, căci zona comunică direct cu organele tale genitale.

4. Gâtul

Gâtul este cu siguranţă o zonă erogenă intensă, dar poţi fi surprinsă şi neplăcut de modul în care te atinge iubitul tău. Experimentează cu săruturile fine, jocul senzual cu limba sau muşcăturile şi atingerile mai apăsate pentru a vedea ce anume îţi provoacă senzaţii intense de plăcere şi ce anume îţi displace.

Un punct sensibil pe care aproape orice femeie îl are este curbura dintre gât şi umăr, zonă care îţi poate trezi simţurile la o simplă atingere. Precizează-i iubitului tău că un masaj în prealabil al gâtului te va relaxa şi te va pregăti pentru o seară deosebit de erotică.

5. Sânii

Din păcate bărbaţii se simt mai motivaţi să acorde atenţie bustului unei femei cu cât mărimea cupei este mai mare. Aşadar, dacă eşti posesoarea unei măsuri mai mici, e cazul să-i baţi câteva apropouri iubitul tău. Zona din jurul sfârcurilor este deosebit de sensibilă şi îţi poate oferi orgasme, fără stimularea zonei intime, dacă o atingi cu inspiraţie!

Trebuie ştiut că zona este atât de sensibilă încât poate apărea un disconfort, dacă o atingi direct. Roagă-l pe iubitul tău să înceapă cu mângâierea sânilor, trecând mai apoi la zona sfârcurilor şi cea dimprejurul lor.

6. Buricul

Unii specialişti spun că există o legătură invizibilă între buric şi clitoris, iar alţii spun că atingerea buricului cu buzele şi limba transmite vibraţii punctului tău G. În mod cert zona buricului este încărcată erotic şi merită să o exploatezi!

Află alte 6 zone erogene ale femeilor pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!