Horoscop: ce picanterii sexuale îi plac în funcţie de zodie

De Amelia Matei, pe

Toţi bărbaţii ar încerca din când în când unele picanterii sexuale, chiar şi inhibatul Capricorn. Ca să nu mai vorbim de pasionalul Scorpion sau de libertinul Săgetător.

Berbec

Orice picanterie sexuală i-ai oferi, fii sigură că Berbecul tău o va accepta. Nu refuză nicio provocare, nicio aventură, fie ea şi sexuală. Dacă nu îi oferi periodic noutăţi, interesul lui dispare. Şi să ştii că viaţa sexuală are pentru el o importanţă maximă. Dacă nu e satisfăcut în pat, îţi va căuta rapid o înlocuitoare. Aşa că surprinde-l cu poziţii noi, cu tehnici exotice, jucării sexuale şi orice îţi mai trece prin minte.

Taur

Taurul adoră femeile aranjate, frumoase, elegante. Surprinde-l cu o coafură intimă specială, într-o formă surprinzătoare, amuzantă. Şi nu uita să îl anunţi din timp că îi pregăteşti aşa ceva. Gândul că te îţi „aranjezi” zona intimă special pentru el o să-l excite imediat şi gândul nu-i va da pace toată ziua. Ai grijă să-l surprinzi mereu cu o noutate sexuală pentru că se plictiseşte repede.

Gemeni

Are nevoie de schimbări în permanenţă pentru că şi el e genul schimbător şi îi plac femeile cu personalitate versatilă. Aşa că cea mai bună idee ar fi să-l surprinzi mereu cu nişte costumaţii sexy, care să vă permită tot feluri de jocuri. Azi eşti asistenta sexy, mâine eşti o şcolăriţă obraznică. Sigur, ţi se va părea amuzant la început, dar vei vedea că el adoră să joace mereu alt rol.

Rac

Nu este genul care să aibă nevoie de picanterii în fiecare zi. Dacă te iubeeşte, pentru el e de ajuns să facă dragoste cu tine în patul vostru, în casa voastră. Dar, ca orice bărbat, va aprecia o surprinză sexy la ocazii speciale cu condiţia să nu mergi prea departe. Oferă-i o jucărie sexuală soft, de exemplu un inel pentru penis. Nu te gândi la experimente sado-maso pentru că nu sunt genul lui şi l-ai speria cumplit.

Leu

Leul va aprecia orice picanterie sexuală pe care i-o oferi atâta timp cât el este în centrul atenţiei şi deţine controlul. L-ar tenta şi sexul în trei, dacă e vorba de o a doua femeie, şi bondage-ul dacă tu eşti cea legată. Când vrei să încerci ceva nou alături de el gândeşte-te în ce poziţie l-ai pune. Dacă s-ar afla în inferioritate înseamnă că nu i se potriveşte.

Fecioară

Dacă te-ai decis să încerci vreo picanterie sexuală, asigură-te că eşti gata să mergi până la capăt. Nativul din Fecioară vrea ca lucrurile să fie bine făcute chiar şi în pat. Nu îl convingi cu jumătăţi de măsură sau încercări eşuate. Deci ar fi bine să te limitezi la picanterii mai „soft”. Oricum el este pudic şi destul de inhibat, aşa că nu te aştepta să fie de acord cu orgiile sexuale sau biciul de piele.

Balanţă

Este un fin cunoscător al tehnicilor sexuale şi nu se teme să încerce noutăţi. Probabil are deja multe experimente la activ. Orice i-ai propune, să fii sigură că nu te va refuza. Dar ar fi bine să alegi ceva rafinat şi elegant. Un costum ieftin dintr-un material prost o să-i taie tot cheful de sex, chiar dacă arăţi ca un star porno. Vulgaritatea i se pare respingătoare.

Scorpion

Scorpionul nu refuză nimic şi se implică în orice joc sexual cu mare pasiune, fie că îl atrage, fie că nu. Experimentele îi plac, chiar dacă nu au mari şanse de izbândă şi în plus e un iubit pasional, care te vrea satisfăcută, iar de dragul tău acceptă orice, poate chiar şi sexul în trei cu un alt bărbat. Jucăriile, tehnicile inedite, poziţiile noi… le-ar încerca pe toate.

Săgetător

Libertinul Săgetător a încercat deja foarte multe la viaţa lui, aşa că e greu să-l surprinzi cu ceva nou. Orice picanterie îl atrage, dar dacă vrei să îl satisfaci cu adevărat propune-i sexul în trei, swing-ul sau orice fel de sex care implică mai mulţi parteneri. Aşa îi arăţi că nu eşti geloasă – urăşte gelozia – şi îi dai ocazia să se bucure de sex în libertate.

Capricorn

Capricornul pare foarte serios, inhibat şi necomunicativ dar în el se ascunde o adevărată „fiară” gata de orice picanterie sexuală. Totul e să aibă încredere în tine şi să te cunoască bine. Dacă aveţi acest gen de relaţie Capricornul tău îţi va satisface orice dorinţă sexuală şi se va bucura de orice surpriză pe care i-o faci. Totuşi, nu merge prea departe. Jocurile hardcore îl cam sperie.

Vărsător

Vărsătorului nu îi plac surprizele şi nu poate trece la un alt gen de sex dacă nu discută mai întâi despre asta. Orice ai vrea să încerci spune-i, explică-i şi cu siguranţă nu va refuza nimic. Dar aşteaptă-te la întrebări, explicaţii de dat şi eventual scheme. Discuţiile lungi sunt preferatele lui şi nu începe nimic până nu despică firul în patru.

Peşti

Nativul din Peşti nu este înnebunit după picanterii sexuale. Mai degrabă îl atrage romantismul. Dacă totuşi vrei să încerci nişte picanterii alături de el gândeşte-te la ceva nu foarte extravagant ca să nu îl pui pe fugă. Nişte jucării sexuale, bondage mai soft, o partidă de sex filmată… sunt lucruri care i-ar putea face plăcere.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!