6 lucruri pe care nu ar trebui să le spui niciodată despre fostul iubit

De Mia, pe

V-aţi despărţit şi ai trecut în faza a doua de „recuperare”. Nu mai eşti deprimată că v-aţi despărţit, ci de-a dreptul furioasă şi nu îţi vine decât să îl vorbeşti de rău oricui te-ar asculta. Totuşi, nu este o idee bună să faci asta. Uite ce nu ar trebui să spui niciodată despre fostul iubit şi de ce:

E sărac

Fiecare om are propriul lui stil de viaţă. Dacă el nu cheltuieşte la fel de mult ca tine sau nu îşi permite tot ce îţi permiţi tu, asta nu înseamnă că este sărac şi nu ar trebui să îl judeci pentru asta. În plus, dacă te plângi de acest lucru, chiar şi prietenelor cele mai apropiate, vor crede despre tine că eşti genul de femeie greu de… întreţinut.

Nu face sex bine

Oricât de furioasă ai fi, nu uita că tu ai fost cea care a ales să aibă o relaţie cu el şi dacă sexul a fost atât de rău, atunci de ce nu v-aţi despărţit mai devreme? În plus, este de prost-gust să vorbeşti urât despre momentele voastre intime, chiar dacă nu s-a prezentat chiar spectaculos între cearceafuri.

Încă îl iubeşti

Orice despărţire este dureroasă, dar cu cât le spui apropiaţilor mai mult că încă ţii la el, cu atât îţi prelungeşti suferinţa. Dacă îţi tot aminteşti de sentimentele pe care le-ai purtat pentru el, nu vei reuşi să treci peste ele. Odată cu timpul vor trece, însă nu le mai scoate tot timpul la lumină.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!