Disperate după implanturi: Ce au făcut unele femei de dragul siliconului

De Sandra S. pe
Sex

A jefuit o bancă

O tânără din Marea Britanie lucra la bancă, însă era nefericită cu job-ul ei şi îşi dorea să devină model. Aşadar a furat, în opt săptămâni, aproximativ 60.000 de dolari de la banca de unde era angajată. Banii i-a cheltuit pe implanturi cu silicon, extensii de păr, liposucţie şi refacerea întregii danturi. Autorităţile au prins-o şi au trimis-o imediat la închisoare – însă bunurile achiziţionate i-au rămas.

A dat foc propriei maşini

O femeie înnebunită de ideea să-şi mărească sânii a dat foc propriei maşini, în speranţa că asigurarea îi va da înapoi destui bani. Focul s-a extins şi la maşina unui vecin, astfel că i-ar fi revenit ei şi mai mulţi bani pentru operaţia mult visată. Spre ghinionul ei, casa de asigurări a făcut cercetări şi a descoperit adevărul, iar femeia a fost trimisă la 15 ani de închisoare şi amendată cu 15.000 de dolari.
Disperate după implanturi: Ce au făcut unele femei de dragul siliconului

Furt de identitate

O altă femeie a făcut un împrumut de 20.000 de dolari de la bancă, în numele altei persoane, sumă pe care a cheltuit-o pe remobilarea locuinţei sale, liposucţii şi schimbarea implanturilor mamare – pentru că cele vechi îi cauzau probleme respiratorii (pentru că erau imense). A fost trimisă la închisoare, însă a murit câteva luni mai tarziu, după ce a mers să îşi facă injecţii de mărire a fundului la un bărbat care i-a injectat ciment şi lichid pentru etanşarea pneurilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2