Sex pentru un trup frumos conturat

De Stela Moisescu, pe

Sună a reclamă pentru un produs minune, doar că sexul este gratuit şi chiar dă rezultate! Cu ajutorul lui slăbeşti şi îţi modelezi trupul după pofta inimii. Află cum poţi scăpa de…

… kilogramele în plus şi tonifia muşchii, astfel încât să ai un corp frumos sculptat, cu ajutorul sexului!

Ţi-am prezentat într-un alt articol care sunt beneficiile sexului, dar acest material nu încearcă să te convingă să faci sex mai des, ci îţi arată cum să o faci pentru a arăta şi a te simţi excelent în pielea ta.

Felul în care te mişti şi poziţiile în care faci sex îţi lucrează anumite grupe de muşchi mult mai intens decât ar face-o un anumit aparat de fitness. În timpul sexului eliberezi hormoni care îţi dau o stare de euforie, te energizează şi te fac să dai mai mult randament decât ai da la sală.

Unde mai pui că sexul te revigorează şi psihic, îţi înfrumuseţează aspectul pielii şi îţi accelerează creşterea unghiilor şi a părului.

Pentru a putea spune despre partida de sex că este o formă de antrenament ce dă rezultate, ea trebuie să dureze minim 15 minute şi să fie dinamică, potrivit intimatemedicine.com.

Iată care sunt poziţiile de sex care te solicită fizic şi ce grupe de muşchi îţi antrenează ele!

Femeia deasupra: te scapă de celulită!

Poziţia în care tu stai deasupra lui este cea mai eficientă manieră de a scăpa de celulită în timpul sexului. Îţi lucrează muşchii posteriorului şi pe cei ai coapselor, dar şi abdominalii. Aşadar, data viitoare când stai deasupra lui nu te mai gândi la cum arăţi, ci la… cum o să arăţi, dacă te desfăşori în voie şi arzi nişte calorii, mişcându-te fără reţineri. Poziţia îţi modelează şoldurile, te scapă de burtică şi îţi face posteriorul ferm!

Pont: alternează mişcările sus-jos, în care îţi antrenezi şi muşchii picioarelor, cu cele în care îţi unduieşti şoldurile, pentru a solicita cât mai mulţi muşchi.

În plus, pentru picioare, poţi să îţi aşezi genunchii pe abdomenul lui şi să rămâi cu tălpile pe pat. Mai apoi îţi aşezi palmele pe picioarele lui şi îţi ridici posteriorul. Astfel, incluzi şi bicepşii şi tricepşii în exerciţiu.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2