Sex toys pentru fiecare zodie

De Adina Radu pe

Capricornul, prea timid pentru sex toys

E destul de inhibat în pat şi are un simţ al ridicolului foarte dezvoltat. Serios şi rigid, nu va accepta jocurile de cărţi sau zarurile. Nu-i plac nici cătuşele pe care le consideră prea agresive şi nici costumele sexy pe care le crede ridicole. Mai bine te limitezi la un masaj erotic făcut ca la carte cu ulei afrodisiac sau încerci să incluzi frişcă şi cremă de ciocolată în partidele voastre de amor – pentru asta poţi încerca lenjerie de pat din latex, care nu se murdăreşte. Dacă ai o relaţie de durată cu Capricornul tău poţi să-l surprinzi şi cu inel vibrator, dar cu condiţia să nu aibă probleme de încredere în sine, altfel va crede că nu e capabil să te satisfacă.

–    Lenjerie de pat latex roşu, 79,90 lei, besterotic.ro
–    Kamasutra ulei masaj, 63 lei, sexshop-plaza.ro

Vărsătorul adoră jucăriile erotice

Chiar e indicat să-i faci câte o surpriză din cand în când pentru că îi plac la nebunie schimbările. El însuşi este la curent cu tot ce apare nou în materie de sex, aşa că e posibil să te trezeşti tu cu o surpriză din partea lui. Dacă el nu îndrăzneşte, surprinde-l tu cu ceva nou. O idee bună ar fi o trusă din mai multe piese ca să experimentaţi ceva nou în fiecare zi. Pentru că are o imaginaţie bogată îi plac şi jocurile pe roluri. Pregăteşte-ţi o pereche de cizme înalte, din latex, o caschetă de poliţistă sexy şi imaginaţi-vă noi şi noi scenarii.

–    Cizme cu toc 11 centimetri, 209 lei, erotica.ro
–    Costum poliţistă, 90 lei, chiclingerie.ro
–    Trusă bedside Orgy, 170 lei, shoperotic.ro

Peştii, prea romantici pentru sex toys

Romantic până în măduva oaselor, Peştele nu prea e adeptul jucăriilor erotice, dar le va accepta fără probleme de dragul tău şi până la urmă e posibil chiar să devină pasionat de aşa ceva. Totuşi, ar fi bine să începi cu ceva romantic şi jucăuş şi nu fii prea salbatică din prima. Încearcă panglici din saten pentru bondage, tatuaje sexy şi alte jucării „soft”. Dacă vrei să-l impresionezi surprinde-l cu un kit Clone a Willy, care îţi permite să faci un mulaj din cauciuc după penisul lui, de folosit ca dildo. Există şi varianta din ciocolată.

–    Kit Clone a Willy, 201 lei, intimoshop.ro
–    Joc senzual, kit cu panglici din saten, lumânări etc., 99 lei, loveisland.ro

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4