Sex toys pentru fiecare zodie

De Adina Radu pe

Ce să iei de la sex shop pentru Balanţă

Expert în arta amorului, bărbatul Balanţă are gusturi rafinate. Un dildo nu e suficient pentru el, care preferă jocurile rafinate, complicate, senzuale. Erotismul înseamnă pentru el mai mult decât a te vedea masturbându-te. O Kamasutra ar putea fi cadoul perfect pentru Balanţă, dar poţi să-i iei şi o padelă de piele, un tickler rafinat sau să-l surprinzi cu o lenjerie sexy, dar de bun gust. Costumele de asistentă sau şcolariţă nu înseamnă nimic pentru el, mai degrabă surprinde-l purtând un portjartier sofisticat.

–    Padelă roz, Fetish Fantasy, 69,95 lei, sexshop.ro
–    Portjartier Rokoko, 89,99 lei, SevenSins.ro
–    Kamasutra, breviarul amorului, 44,9 lei, erogen.ro

Scorpionul e gata să încerce orice sex toy

Adevărul e că nu prea are nevoie de sex toys. Amant iscusit, Scorpionul are propriile lui metode de a condimenta o partidă de sex. Oricum, e foarte deschis la nou, aşa că nu va refuza să primească o jucărie în patul lui, oricare ar fi ea. Dacă are ceva experienţă într-ale amorului e posibil să fi încercat multe, aşa că surprinde-l cu ceva mai îndrăzneţ sau de ultimă oră, de exemplu un butt plug, un vagin artificial sau un vibrator Fukuoku. Nu-ţi face griji, orice jucărie îi vei dărui, el nu va rămâne şocat de îndrăzneala ta.

–    Mini butt plug, 25 lei, erotic24.ro
–    Tantra Beam, vibrator pentru deget sau penis, 120 lei, erogen.ro
–    Pro Pal, pentru masajul prostatei, 94 lei, LoveIsland.ro

Trusa de sex toys pentru Săgetător

Îi place aventura, misterul, noutatea şi… umorul. Deci probabil că nu va refuza o jucărie sexuală atâta timp cât nu este prea îndrăzneaţă pentru el. Poţi să-l impresionezi plăcut cu zaruri erotice – lasă partida de amor la voia întâmplării – cu lenjerie comestibilă, jocuri de cărţi erotice dar şi cu lenjerie amuzantă, în genul costumelor de menajeră sau şcolariţă. Dacă îl faci să râdă l-ai cucerit definitiv. Îi plac şi călătoriile, aventurile, aşa că invită-l într-un weekend romantic şi odată instalaţi în camera de hotel, scoate la iveală kit-ul erotic abia cumpărat. Cu siguranţă îl dai gata.

–    Kit Pandora’s Box, 5 piese, 159 lei, erogen.ro
–    1000 de jocuri pentru sex, 64,95 lei, sexshop.ro
–    Lenjerie din bombonele, 29,95 lei, sexshop.ro

Află în pagina următoare ce sex toys vor Capricornii, Vărsătorii şi Peştii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4