Sex toys pentru fiecare zodie

De Adina Radu pe

Sex toys romantice pentru Rac

E mai degrabă timid în pat, cel puţin la început, aşa că n-ar fi bine să-l sperii din prima cu cine ştie ce jucării sofisticate. Mai degrabă ia-i ceva simplu, romantic sau amuzant. Cu imaginaţia care îl caracterizează va găsi noi şi noi scenarii şi tot felul de metode pentru a folosi ceea ce îi cumperi de la sex shop. Poţi să încerci un tickler din pene, un vibrator cu funcţie de masaj sau un inel vibrator pentru penis. În acelaşi timp, nu uita să pregăteşti un decor romantic şi să-i faci cunoştinţă cu noile accesorii într-un moment când este relaxat complet. Nu-i place graba deloc.

–    Inel vibrator Screaming O Plus, 29,95 lei, sexshop.ro
–    Vibrator Lelo Ella, 154 lei, eroticstore.ro

Leul preferă jucării erotice de lux

Regele Leu are gusturi rafinate şi scumpe, aşa că surprinde-l cu un produs de lux – sau care pare de lux: un set de uleiuri scumpe pentru masaj, un vibrator auriu, o lenjerie din mătase fină. Deşi nu i-ar displacea să te vadă folosind un vibrator, ca să-i oferi o noapte de neuitat concetrează-te mai mult pe plăcerea lui, oferindu-i jucării pentru bărbaţi: un vagin artificial, un dildo anal pentru stimularea prostatei. Pentru că-i place să deţină controlul în timpul sexului, s-ar putea să-l atragă şi un set de cătuşe – eventual cu animal print – pe care le va încerca pe tine.

–    Vibrator Big Ben, 59,40 lei, eroticstore.ro
–    Vibrator Naughtybod, 311,60 lei, eroticstore.ro
–    Legături de mâini din piele căptuşite cu blăniţă, 147,95 lei, sexshop.ro

Sex toys pentru Fecioară

Încă un timid! Bărbatul Fecioară se sperie dacă îl iei prea tare din prima, aşa că fii blândă. S-ar putea să nu treceţi niciodată de faza cu zaruri erotice, lenjerie sexy şi panglici pentru bondage. Jocurile cu vibratoare, cătuşele sau vaginul artificial sunt prea agresive pentru el şi nu va reuşi să se relaxeze complet pentru a intra în joc. Îi e teamă să nu pară ridicol, aşa că mai degrabă foloseşte tu o jucărie în faţa lui. La asta nu va zice nu, dar nu-i cere să facă acelaşi lucru. Îi place să privească, dar nu vrea să fie în centrul atenţiei.

–    Zaruri Love Games, 39,90 lei, erotica.ro
–    Panglică bondage, 29,95 lei, sexshop.ro
–    Catsuit Opaque, 32 lei, fantezie.ro

Citeşte în pagina următoare ce sex toys preferă Scorpionul, Săgetătorul şi celelalte zodii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4