Sex toys pentru fiecare zodie

De Adina Radu pe

Vrei să aduci un element de noutate în relaţia ta de cuplu? Un sex toy ar fi perfect! Află ce să alegi de la sex shop în funcţie de zodia iubitului tău.
Unii bărbaţi sunt deschişi la tot ce e nou şi gata să încerce orice în materie de sex, pe când alţii sunt mai conservatori şi un sex toy apărut pe neaşteptate dintre cearşafuri ar putea să-i sperie. Horoscopul îţi spune până unde poţi merge cu surprizele, dacă vrei să-l impresionezi pe iubitul tău la ceas de seară, iar noi îţi dăm câteva idei de cadouri luate din sex shop-urile online, mai comode şi mai discrete. 

Berbec – abia aşteaptă să încerce jucării erotice

Plin de energie, entuziast şi amator de noutăţi, Berbecul este gata oricând să încerce lucruri noi, alături de tine, aşa că nu există riscul să-l sperii, indiferent ce jucărie ai găsi la sex shop. Important este să-ţi placă şi ţie ceea ce cumperi pentru că nu-i plac partenerele inhibate şi sfioase în pat. Berbecului îi place să deţină controlul, deci arată-i că ai încredere totală în el şi lasă-te încătuşată sau legată la ochi. Îi poţi dărui şi un tickler sau chiar un vibrator pe care să-l foloseşti în timpul preludiului. Nimic nu e prea mult pentru el.

–    Playful tickler, 26 lei, erogen.ro
–    Cătuşe cu blăniţă, 39,95 lei, sexshop.ro
–    Vibrator Leucht, 45 lei, 4love.ro

Sex toys „soft” pentru Taur

Romantic şi sensibil, taurul s-ar putea să nu agreeze jocurile sexuale dacă nu te cunoaşte bine şi nu are încredere maximă în tine. Şi chiar dacă aveţi în spate câţiva ani de relaţie, tot nu-i vor plăcea jocurile hard-core, aşa că începe cu ceva mai degrabă romantic-amuzant, cum ar fi  un joc pe porunci, o lenjerie sexy dar inocentă, sau un ulei excitant pentru masaj erotic. Dacă acceptă aceste cadouri fără reţineri poţi să încerci şi zarurile cu poziţii sau alte jucării mai „soft”. Oricum, nu e indicat să rişti cu cătuşe sau vibratoare.

–    Rochie sexy asistentă medicală, 92, 70 lei, eroticstore.ro
–    Ulei de masaj Magoon Asian Love, 35 lei, 4love.ro
–    Cărţi poziţii pentru sex, 44,95 lei, sexshop.ro

Sex toys hi-tech pentru Gemeni

Geamănului tău îi place diversitatea mai mult decât orice, aşa că este chiar indicat să faci o vizită la sex shop şi să aduci un sex toy în patul vostru dacă vrei să menţii pasiunea aprinsă. Atrage-i din prima atenţia cu o varietate de jucării diferite. Nu uita că-l atrage tehnologia cu tot ce înseamnă ea, aşa că va fi cucerit pe loc de un gadget erotic, cum sunt vibratoarele cu leduri sau cele muzicale. Ţine la îndemână şi câteva costume sexy sau măşti ca să fii altfel în fiecare zi şi alege mereu altă poziţie folosind zarurile sexy.

–    Vibrator pentru degete Fukuoku Powerpack, 250 lei, erogen.ro
–    Mască Fastidious, 14 lei, erotic24.ro
–    Costum menajeră sexy, 38 lei, erotic24.ro

Citeşte în pagina următoare ce sex toys preferă celelalte zodii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4