Află care sunt secretele atingerilor erotice!

De Raluca Cristea, pe

Vrei să îţi aduci iubitul în punctul culminant şi să îl ţii aşa mai mult decât de obicei? Secretul stă în cât de bine te pricepi la…

… atingerile erotice!

Deşi fiecare bărbat are preferinţele lui când vine vorba de atingeri erotice, există totuşi niste atingeri cu care niciodată nu dai greş, oricât de pretenţios ar fi bărbatul de lângă tine!

Când nu ştii cum să îl atingi, apasă…

O atingere care ţi se pare tensionată, lui i se pare foarte sexy şi asta pentru că pielea bărbaţilor este mai groasă decât a femeilor dar şi pentru că are mai multe terminaţii nervoase.

O mişcare apăsată, foarte erotică? El să se întindă pe pat cu faţa în jos şi tu să te întinzi pe el, complet, cu faţa în sus, apăsând cu fesele uşor de sus în jos şoldurile, fesele şi coapsele lui. Poţi şi să te întinzi pe el cu faţa în jos, ca să îl apeşi cu sânii şi cu bazinul pe spate şi pe şolduri.

Câte puţin, din fiecare!

Plictiseala nu are ce căuta în pat, aşa că, dacă îi stimulezi prea mult o anumită zonă, o sa ajungă să nu mai simtă nimic, chiar să îl enerveze. Cum îţi dai seama când e prea mult? Dacă îl atingi cu buricele degetelor sau cu limba şi nu simţi pielea mişcându-se, ba dimpotrivă, el n-are nicio reacţie, atunci ştii că nu trebuie sa continui.

Cum faci un mix de atingeri erotice? Plimbă-ţi degetele pe pieptul lui, apoi pe stomac, pe şolduri şi pe interiorul coapselor, dar nu şi pe penis. Muşcă-i lobul urechii, sărută-l pe gât şi în acelaşi timp mişcă-ţi mâna de sus până jos pe corpul lui. Abia după ce faci toate astea, stimulează-i manual penisul. O să fie mult mai excitat decât atunci când începi direct cu stimularea penisului.

Oferă şi primeşte

Oricât de mult l-ar excita atingerile tale erotice, experienţa erotică a iubitului tău nu este completă până nu te înnebuneşte şi el de plăcere. Şi, de obicei, se merge pe principiul ,,cât dai, atât primeşti”. Trebuie să reţii faptul că pentru un bărbat este şi mai excitant dacă îl laşi să te atingă puţin în timp ce tu te joci în voie atingându-l erotic.

Tu stai întinsă cu faţa în sus, iar el stă pe o parte lângă tine. Lasă-l să-ţi mângâie corpul în timp ce tu îţi plimbi mâinile oriunde pe el.

3 locuri pe care nu trebuie să le ratezi în atingerile erotice

Picioarele – mai întâi, masează-le cu un ulei parfumat, apoi apasă uşor în spaţiile dintre degete. Cu toată palma, apasă circular pe tălpile lui.

Coapsele – pentru că sunt foarte aproape de penis. Pune ulei de masaj în palmă, freacă palmele şi apasă pe interiorul coapselor lui, masând circular cu palmele una peste alta.

Fesele – apasă cu palmele, apoi atinge cu sfârcurile zona unde fesele şi coapsele se unesc. Foloseşte puţin ulei de masaj pentru asta.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!