Lenjeria preferată îi reflectă personalitatea

De Stela Moisescu, pe

Preferinţele sale privind lenjeria ta sexy îl dau de gol şi îţi spun cum se comportă în pat şi ce personalitate are. Ţi-a mărturisit că boxerii sunt preferaţii lui,…
… că îi place ca lenjeria să fie mereu asortată şi de culoare roşie? Fără să vrea ţi-a dat trei indicii preţioase.

Culoarea lenjeriei îi reflectă personalitatea

Orice bărbat are o culoarea preferată de lenjerie în care îşi doreşte să o vadă pe iubita sa îmbrăcată:

Negru: Potrivit unui studiu recent, negru este culoarea cea mai populară printre gusturile bărbaţilor. Dacă iubitul său se află printre ei, atunci ai lângă tine un bărbat matur, cu o atitudine galantă şi misterioasă. Dacă te roagă să îmbraci o lenjerie neagră înseamnă că l-ai intrigat în pat şi nu numai.

Alb:
Îi place să domine în pat, dar să aibă grijă de tine în restul relaţiei. Dacă vrea să te vadă îmbrăcată în alb, atunci este un tip care pune mare preţ pe sentimente în timpul unei partide de sex. În relaţie te respectă şi te-a ridicat pe un piedestal.

Roşu: Nu încape îndoială că este un bărbat pasional, entuziast şi competitiv. Dacă doreşte să îmbraci o lenjerie roşie, i-ai trezit instinctele sexuale, te consideră deosebit de sexy şi este impresionat de senzaţiile pe care i le oferi în timpul sexului, dar şi în restul timpului.

Tonuri pastelate:
Iubitul tău este un bărbat jucăuş în dormitor şi în afara lui. Este relaxat, spontan şi optimist. Îi place atât să flirteze, cât şi să te angajeze în discuţii, iar în relaţie te vede ca pe o iubită, dar şi ca pe o amică.

Lenjerie asortată:
Iubitul tău te apreciază atunci când alegi din magazin un set, nu piese diferite şi eşti mereu asortată la culoare, material şi stil? Atunci ai parte de un bărbat perfecţionist şi organizat, care pune accentul pe detalii. Pretenţiile sale pot izvorî din intenţii bune, cum ar fi teama de a nu greşi.

Stilul şi forma lenjeriei îi reflectă personalitatea

Preferă boxeri sau tanga, lenjerie cuminte sau provocatoare? Astfel de preferinţe privind forma şi stilul unei lenjerii sexy reflectă şi ele personalitatea şi felul în care se poartă în pat iubitul tău.

Lenjeria sportivă sau elegantă

După cum îi sunt preferinţele în privinţa lenjeriei aşa este şi el. Bărbatul care preferă stilul sport este aventurier, iar cel care preferă eleganţa este romantic.

Tanga sau boxeri

De obicei bărbaţii nonconformişti şi dinamici preferă o femeie în boxeri sexy. În pat tipul care preferă boxerii este altruist şi nu îl deranjează să depună el efortul. În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, el nu se complică şi nu întoarce o situaţie pe toate feţele.

Bărbatul cu o preferinţă pentru tanga apreciază dacă cea care îi poartă se îngrijeşte de fizicul său. Îi place să experimenteze în pat, dar fără să sară calul. Consideră că o femeie trebuie să îşi evidenţieze atuurile feminine şi consideră că există diferenţe între sexe, dar ele sunt de bun augur.

Lenjerie transparentă

Ţi-a spus că îl incită o lenjerie care dezvăluie aproape tot? Ai lângă tine un bărbat pragmatic, căruia îi place să experimenteze în pat şi să îţi arate fără ezitări că te doreşte. Este o fire deschisă şi sinceră.

Fără lenjerie

Nu se dă în vânt după niciun fel de lenjerie şi îţi spune că cel mai tare îl atragi în costumul Evei? Iubitul tău este topit după tine, pentru că nu ar spune acelaşi lucru despre goliciunea oricărei femei. Decât să-i reproşezi că nu are gusturi în materie de lenjerie, mai bine te bucuri că ai găsit un iubit fascinat de naturaleţea ta.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!