Despărţiri: Top 5 motive pentru care el îţi dă papucii

De Adina Radu pe

O despărţire nu e niciodată plăcută, nici pentru cel care a luat decizia, nici pentru cel care o aude. Câteodată Ei sunt cei ce pun stop relaţiei, însă motivele pentru care fac această alegere sunt des întâlnite în rândul bărbaţilor.
Se pare că motivul preferat pe care îl dă un bărbat atunci când vrea să meargă mai departe pe drumul său, este că „nu se simte pregătit pentru o relaţie serioasă„. În fapt, ce ar vrea să spună este că nu este pregătit să aibă o relaţie serioasă „cu tine”. Este un mod mai simplu de a spune că nu vede niciun viitor pentru relaţia voastră.
Lista mai continuă cu igiena precară. Bărbaţii preferă femeile îngrijite, curate, care miros frumos. Este de înţeles de ce ar vrea să se despartă de o femeie care nu are grijă de ea.
Pe locul al treilea s-a clasat scuza cu nevoia de atenţie. Mai exact, dacă el nu simte că este una dintre priorităţile tale, nu va mai sta prea mult prin preajmă.
Următoarele două motive pentru care un bărbat îţi dă papucii sunt certurile prea multe în relaţie şi libido-ul foarte scăzut.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro