Locuri sexy în care poate ejacula un bărbat

De Stela Moisescu, pe

De obicei locul în care ejaculează un bărbat este prestabilit, în timpul sexului, in interiorul vaginului. De aceea, o modalitate bună de a condimenta orgasmele…
… iubitului tău ar fi să-l inviţi „să ţintească” şi alte locuri de pe trupul tău. Nu doar că vei aduce ceva nou în relaţia voastră, dar sunt mari şanse şi să-i îndeplineşti o fantezie ascunsă. Nu mulţi bărbaţi au curajul să-i dezvăluie partenerei că le-ar plăcea să ejaculeze pe o parte a corpului ei.

Iată cinci locuri de pe trupul partenerei unde bărbaţii visează să ejaculeze!

1. Pe faţă

Farmecul acestui loc este cu siguranţă alimentat de finalurile filmelor porno, care conţin practic, aceeaşi scenă: faţa actriţei este locul preferat pentru ejaculare. Dacă ţi se par incitante astfel de scene, când le urmăreşti pe ecran, propune-i iubitului tău să încercaţi experienţa şi în realitate. Un sfat de ţinut minte: nu lăsa lichidul ejaculat să se apropie de ochi, pentru că te vei irita.

2. Pe tot spatele

Pe locul doi în topul preferinţelor ar fi spatele, pentru că aici are practic un teren mai mare de joacă. Din poziţia doggie-style, deci tu sprijinindu-te în palme şi genunchi, oferă-i iubitului tău libertatea de a ejacula pe spatele tău. El se poate desfăşura în voie şi, probabil, îi va conveni de minune şi faptul că tu stai cu spatele la el, deci nu-i urmăreşti cu privirea instinctele sale… mai animalice.

3. Pe posterior

Posteriorul este o zonă care îl atrage oricum, inclusiv pe stradă, când întoarce capul după femei. Dacă ar fi mulţumit să le analizeze doar din faţă, n-ar mai întoarce capul… Dacă mai pui şi o fantezie cu sexul anal la socoteală, fii sigură că va fi încântat să ejaculeze pe posteriorul tău, explorând zona cât mai în amănunt.

4. Pe sâni

Un al loc aflat în topul preferinţelor masculine este bustul femeii. Nu doar că el ejaculează pe o parte feminină foarte atrăgătoare, dar o poate folosi şi pentru o extrastimulare în timpul orgasmului. Mai apoi, tu îi poţi încânta privirea, mângâindu-ţi sânii. Cu siguranţă, imaginea îi va rămâne mult timp în minte!

5. Pe zona ta intimă

În acest caz există un mic risc să rămâi însărcinată, aşa că ia-ţi măsurile de precauţie, dacă este nevoie. Să-l laşi să ejaculeze în dreptul zonei tale intime i se va părea că este precum fructul interzis, pentru că nu „îl laşi” ca evenimentul să se petreacă în interiorul vaginului.

Ia aminte că aceste sugestii sunt recomandate cuplurilor cu o relaţie stabilă, în cadrul căreia nu mai există riscul contactării vreunei boli venerice.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro