7 idei indecente pentru un orgasm incendiar

De Unica.ro pe

Află cum îţi poţi condimenta viaţa sexuală în şapte paşi simpli, dar atât de eficienţi. Citeşte totul în Suplimentul de sex din numărul de august al revistei Unica!

Iată ce tehnici îţi pot oferi un orgasm incendiar! 

Pasul 1: În timpul preludiului, începi să-i dai o mână de ajutor partenerului şi să începi să te atingi. Zona pubiană, sfârcurile şi interiorul coapselor tale sunt avide de atingeri, aşa că, până reuşeşte el să se dezechipeze, tu poţi să te mângai, să te freci, să te apeşi pe ici, pe colo şi să fii pregătită pentru marele O. Pentru el va fi un spectacol… înălţător!

7 idei indecente pentru un orgasm incendiarPasul 2: Faci sex în timpul menstruaţiei: în teorie, dacă faci sex în timpul ciclului, e dezgustător. În practică, plăcerea te face să uiţi de ideile care-ţi repugnă.

Sângele e un lubrifiant excelent, în plus, muşchii şi nervii abdominali sunt mai sensibili în această perioadă, ceea ce înseamnă că şi senzaţiile pe care le vei trăi vor fi mai intense. Ca bonus, află că actul sexual e un analgezic natural, care îţi va linişti crampele din timpul ciclului.

Pasul 3: Îţi oferi o pauză de autosatifacere în miezul zilei, la serviciu: în perioada ovulaţiei (zilele 12-15 ale ciclului), libidoul tău e crescut în mod natural.

Ca să nu ratezi ocazia, pune-ţi un reminder pe telefon şi nu uita să strecori în poşetă un vibrator mititel, să-ţi fie de ajutor în pauza de masă. Scuză-te că nu ţi-e foame şi strecoară-te într-o cabină de toaletă. Pe cât de ruşinată te vei simţi, pe atât de delicios va fi orgasmul în timpul programului de lucru. N-ar fi rău să te asiguri că celelalte cabine sunt goale…

Află care sunt ceilalţi patru paşi pentru un orgasm incendiar în Suplimentul de sex al revistei Unica.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro