Horoscop: cum va fi viaţa ta sexuală în 2011

De Stela Moisescu pe

Săgetător

În anul 2011 sexul este o joacă pentru tine, chiar dacă el se petrece în cadrul unui cuplu stabil. Eşti entuziastă şi îţi provoci partenerul la tot felul de jocuri erotice, chit că intri într-un rol inedit sau cauţi o ceartă cu el doar de dragul sexului de împăcare. Vei transforma sexul într-un sport în acest an şi te axezi pe experienţele sexuale inedite, care îţi testează limitele tale, dar şi pe cele ale partenerului. În acest an acorzi o mare importanţă acestui aspect din viaţa ta şi cauţi să te bucuri de fiecare moment de intimitate cu iubitul tău.

Capricorn

Anul 2011 are două feţe în ceea ce priveşte viaţa ta sexuală. În prima parte a anului nu te bucuri de foarte multă acţiune în dormitor, dar nici nu bagi de seamă, pentru că ai alte priorităţi care îţi acaparează toată atenţia. Ulterior te vei trezi din perioada de hibernare şi vei lua atitudine. În vară îţi faci o schimbare radicală de look pentru că simţi nevoia să arăţi mai sexy. După luna iunie astrele îţi surâd, căci apar noi tentaţii la orizont, deci şi noi experienţe erotice.

Vărsător

Chiar de la începutul anului primeşti multe propuneri tentante, dar trebuie să analizezi ce îţi doreşti înainte de a accepta. Astrele spun că în 2011 zodia ta se va bucura de experimente sexuale şi relaţii pasagere mai mult decât alte semne zodiacale. Deşi ai multe opţiuni, îţi va fi greu să iei iniţiativa şi să alegi. Tu cauţi mai mult decât în alţi ani pe cineva cu care să fii compatibilă şi intelectual, pentru că o astfel de stimulare este pe placul tău. În 2011 este foarte probabil ca o prietenie platonică să capete o tentă erotică, aşa că fii cu băgare de seamă atunci când ieşi în oraş cu un amic.

Peşti

Începutul anului 2011 te prinde încercând să desluşeşti dacă relaţia pe care o ai este una bazată doar pe sex. Îţi este greu să separi sentimentele de experienţele tale sexuale şi nu reuşeşti să rămâi în limitele pe care ţi le trasează partenerul de cuplu. Tocmai de aceea vei simţi nevoia să discuţi deschis cu iubitul despre viaţa voastră sexuală şi nu numai. În a doua parte a anului apele se liniştesc şi reuşeşti să împleteşti armonios instinctele tale sexuale cu ceea ce simţi.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3