Horoscop: cum va fi viaţa ta sexuală în 2011

De Stela Moisescu pe

Leu

În anul 2011 laşi romantismul pe plan second şi te bucuri de experienţe sexuale incitante, indiferent dacă te afli sau nu într-o relaţie. Vei înceta să-l mai priveşti cu inocenţă pe partenerul de cuplu şi vei prefera o abordare mult mai indecentă. Pe parcursul anului ai ocazia să experimentezi şi să alungi eventuala rutină din viaţa ta sexuală. Aşadar, pregăteşte-te pentru emoţii puternice în 2011.

Fecioară

Astrele îţi surâd în acest an, pentru că nu vei întâmpina niciun obstacol în plan sexual. Mai mult, în anul 2011 vei fi adepta sexului tantric, acea formă de sex în care îţi antrenezi mintea, trupul şi spiritul. Ai ocazia să te conectezi pe toate aceste planuri cu partenerul tău. În 2011 vei scăpa de obiceiurile proaste, care îţi degradau viaţa sexuală şi vei conştientiza trepte noi ale plăcerii. Dacă râvneşti la orgasmul vaginal sau la unul multiplu, anul 2011 îţi este favorabil.

Balanţă

În anul 2011 pui mai mult accent pe ceea ce îţi doreşti în plan sexual. Renunţi la altruismul care te caracterizează şi începi să-i dezvălui iubitului care sunt nevoile tale. Frecvenţa cu care faci sex nu este constană în acest an, pentru că relaţia cu iubitul tău va oscila des între momente de fericire şi de tristeţe. Spre surprinderea ta, partenerul de cuplu va fi dispus să îţi îndeplinească dorinţele, motiv pentru care în anul 2011 vei trăi experienţe intense în dormitor.

Scorpion

Anul 2011 te prinde departe de flirturi şi întâlniri în care cauţi să cucereşti, dar odată ce ai făcut-o îţi pierzi cu totul interesul. În noul an vei descoperi cum este să faci dragoste, dăruindu-te şi fizic şi emoţional unei singure persoane. Sexul se va transforma dintr-o plăcere carnală, într-o contopire pe toate planurile cu cel de lângă tine. Vei descoperi că activitatea din dormitor vă consolidează încrederea în cuplu. Aşadar, 2011 este anul în care îţi renovezi viaţa sexuală.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3