Horoscop: cum va fi viaţa ta sexuală în 2011

De Stela Moisescu pe

În anul 2011 unele zodii acordă importanţă maximă sexului, în timp ce altele au alte priorităţi. Dacă unele zodii primesc propuneri indecente şi se bucură de sex…
… satisfăcător în cuplu, alte semne zodiacale vor întâlni obstacole.

Află cum va fi viaţa ta sexuală în anul 2011, în funcţie de zodie!

Berbec

Adori să fii tachinată în dormitor. Dacă iubitul te ţine în suspans, atracţia sexuală pe care o simţi faţă de el este maximă. Totuşi în anul 2011 nu mai simţi nevoia să acţionezi impulsiv şi să cucereşti. Viaţa ta sexuală întră pe un făgaş stabil şi vezi în această situaţie, atipică ţie, o provocare. Vei experimenta în aşternut, dar o vei face doar dacă există sentimente profunde între tine şi partenerul tău.

Taur

La începutul anului vei avea un conflict de putere în plan sexual cu iubitul tău. În prima parte a anului eşti mai dispusă să-i mărturiseşti partenerului dorinţele tale ascunse. Pe parcursul anului emani foarte multă senzualitate, pe care nu o percepe doar iubitul, ci şi restul persoanelor din jurul tău. În 2011 eşti foarte darnică în aşternut, iar partenerul tău îşi va arăta recunoştinţa şi în alte aspecte ale relaţiei.

Gemeni

Anul 2011 te va încerca în plan sexual, pentru că te pune în situaţii neaşteptate. La începutul anului e posibil ca tu şi iubitul tău să nu petreceţi prea mult timp în dormitor. De aceea, astrele îţi recomandă să laşi interpretările logice şi să acţionezi, chair dacă, de regulă, îţi foloseşti mult intelectul în pat. Dacă nu eşti adepta relaţiilor serioase, s-ar putea să devii, căci planetele te împiedică să mai obţii satisfacţie din aventuri sexuale.

Rac

Astrele te anunţă că îţi vei revoluţiona viaţa sexuală în acest an, în cazuri extreme înlocuind un partener de lungă durată cu unul nou şi atractiv. În acest an simţi cum evoluezi în plan sexual, cum devii mai sigură pe tine, mai sexy şi mai inventivă. În 2011 ştii cum să ceri ceea ce vrei în pat şi descoperi mai multe despre tot ceea ce te satisface. În lunile octombrie şi noiembrie sunt mari şanse să găseşti un bărbat cu care eşti perfect compatibilă în plan sexual.

Află cum vei sta cu dragostea în anul 2011, în funcţie de zodie!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3