Horoscop: Cum face sex în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Berbecul face sex în grabă, în timp ce nativul din Balanţă o face ca un expert, cu mişcări bine studiate. Vezi ce fel de amant este iubitul tău!

Berbec

În grabă
Parcă se teme să nu rateze altă experienţă mai interesantă în timpul petrecut cu tine în pat. Pare mereu grăbit să termine odată şi să treacă la altă activitate interesantă. Preludiul nu este punctul lui forte şi nu prea ştie cum să aţâţe o femeie.

Taur

Se bucură de fiecare moment
Taurul adoră micile plăceri ale vieţii, de la muzică, mâncare bună şi până la sex. O partidă de sex este ca un premiu la sfârşitul unei zile grele şi se bucură de ea pe îndelete. Nu îi plac deloc femeile grăbite care vor să scape de această datorie, sexul.

Gemeni

Îşi schimbă mereu stilul
E greu de spus cum face sex Berbecul sau ce fel de amant e pentru că se schimbă după cum bate vântul. Azi e pasional şi expeditiv, mâine e lent şi destul de plictisitor. Trebuie să te adaptezi din mers la stilul lui ca să ţii pasul cu el.

Rac

E cam… plictisitor
Nu e interesat să experimenteze sau să afle care sunt fanteziile tale în materie de sex. Vrea să scape mai repede de sex ca să ajungeţi la momentul când îl mângâi pe frunte şi îi oferi mâncarea lui preferată. Asta se întâmplă mai ales în relaţiile de lungă durată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!