Geanta preferată îţi reflectă personalitatea

De Stela Moisescu, pe

Geanta este accesoriul nelipsit din garderoba oricărei femei. Ceea ce nu ştii este că forma, culoarea, dar şi conţinutul ei reflectă personalitatea posesoarei în detaliu!

Dacă eşti curioasă să afli mai multe despre colega de muncă, noua amică a iubitului tău sau, de ce nu, despre tine studiază următoarele exemple de genţi şi tipul de personalitate pe care îl indică.

Conţinutul genţii şi tipurile de personalitate

Ştiai că genţile femeilor se tot măresc şi se tot îngreunează? Greutatea ideală a unei genţi este de un kilogram, însă doamnele şi domnişoarele cară după ele, în medie, două kilograme şi jumătate!

Atunci nu-i de mirare că tot ce ai în geantă spune multe despre tine, ca persoană.

Kathryn Eisman, autoarea cărţii „How to Tell a Woman by Her Handbag” a studiat timp de doi ani legătura dintre geanta unei femei şi personalitatea ei.

Dacă luăm în calcul doar conţinutul, Eisman a dezvăluit patru categorii de femei, în funcţie de greutatea genţii.

1. Minimalista

Tu eşti cea la care aspiră toate femeile în secret. Ai nota 10 la capitolul organizare şi pleci de acasă cu strictul necesar: chei, portofel, telefon şi… cam atât. Nicio şansă să găsim în geanta ta vreun bon de la cumpărăturile din weekend.

2. Responsabila

Îţi place să fii pregătită pentru orice eventualitate, dar fără să laşi dezordinea să se instaleze în geantă.

Orice obiect din geanta ta are o utilizare: accesorii de păr, şerveţele, încărcător de telefon sau chiar pastă de dinţi. Autoarea consideră că dacă faci parte din această categorie, preferi genţile cu un design clasic, care rămâne mereu în tendinţe.

3. Creativa

Conţinutul genţii tale pare haotic pentru ochiul necunoscător. La o mică inspecţie geanta ta nu este nimic altceva decât o insulă cu comori, căci în locuri ascunse mai găseşti o bomboană de ciocolată sau un gloss pe care îl considerai pierdut. Conţinutul genţii tale este interesant ca tine. La exterior, preferi o geantă cu un design inedit, în nuanţe vesele.

4. Expresiva

În geanta ta găsim tot felul de obiecte care sunt de folos… altora: medicamente, gumă de mestecat, parfum, ace de siguranţă sau plasturi. Ai o fire sensibilă şi atentă la nevoile celor din jur, iar conţinutul genţii tale reflectă acest lucru.

Nu-i exclus să găsim în geanta ta poza iubitului sau o carte, căci geanta este pentru tine şi un bagaj emoţional.

Pari timidă la prima vedere, tocmai pentru că pui mult accent pe propriile emoţii, pe care nu ţi-e frică să le iei cu tine… în geantă.

Forma genţii preferate şi tipurile de personalitate

Genţie vin pe diferite mărimi şi forme. Atunci când alegi una dintre ele, inconştient emiţi celor din jur mesaje privind personalitatea ta. Iată opt tipuri de genţi şi ce spun ele despre posesoare.

1. Geanta supradimensionată

Eşti o femeie cu simţ practic, care vede funcţionalitatea genţii întâi, iar mai apoi aspectul estetic.

2. Geanta plic

Ai o doză mare de încredere în propria persoană şi nu îţi este frică să laşi cheile sau portofelul în buzunarul iubitului, având în vedere dimensiunile reduse ale genţii plic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!