Cum să îţi recucereşti partenerul

De Libertatea pentru femei, pe

Partenerul tău a uitat de existenţa ta? Adu-i aminte! Dacă îi pari din ce în ce mai ştearsă şi neinteresantă e timpul să schimbi lucrurile radical. Urmează paşii noştri ca să-l recucereşti cât ai zice peşte.
„Sunt împreună cu Vlad de 6 ani, dar relaţia noastră a început să scârţâie din ce în ce mai mult. Nu mă aştept să mai fim îndrăgostiţi ca în prima zi, dar nici să devenim ca doi străini. Nu îl mai interesez, când vorbesc cu el mă priveşte absent, simt chiar că prezenţa mea îl deranjează. Nu vreau să cred că nu mă mai iubeşte, dar, din păcate, asta îmi demonstrează în fiecare zi. Ajutaţi-mă să-l recuceresc!”, ne scrie Laura N., din Bacău.

Iată cinci soluţii la îndemâna oricărei femei.

Pasul 1

Arăţi mai bine, dintr-o dată

Haina îl face pe om, spune o vorbă. Iar haina sexy suceşte capul bărbaţilor. Încearcă şi tu cel mai vechi şi mai sigur truc din lume: îmbracă-te provocator! Nu înţelege greşit, nu vorbim de fuste scurte şi decolteuri foarte generoase, mai ales dacă acestea nu te avantajează. Fii mai feminină, poartă rochii care să îţi sublinieze linia trupului, fă-ţi o coafură modernă şi sexy, machiază-te! Îţi garantăm că nu vei mai fi
invizibilă pentru el.

Pasul 2

Ai alte preocupări, fără el

Ce face el faci şi tu, aşa-i? O atitudine total greşită, mai ales când lucrurile nu mai merg între voi. Fă-ţi de lucru, găseşte-ţi o ocupaţie, ieşi în oraş, fă-l să-i fie dor de tine! E adevărat că nu-i place să-l sufoci, să stai toată ziua pe capul lui, dar şi mai adevărat este că va regreta când nu vei mai face asta. Cum adică, tu te poţi distra şi fără el, centrul universului tău? Îţi garantăm că va deveni gelos şi va încerca el să te recucerească.

Pasul 3

Alţi bărbaţi îţi fac ochi dulci

Un flirt nu strică nimănui. Mai ales când o faci pentru o cauză nobilă: recucerirea iubitului. Dacă el nu te mai consideră interesantă trebuie să-i demonstrezi că nu toţi bărbaţii gândesc la fel. Aşa că, ori de câte ori mergeţi undeva, flirtează cu un aer nevinovat cu chelnerul, casierul, bancherul etc. Vei vedea că iubitului tău nu-i va pica prea bine acest schimb de amabilităţi şi va începe să te privească cu alţi ochi.

Pasul 4

Nu-l mai ierţi aşa rapid

Tu nu vrei ceartă în căminul tău. Când el se supără, tu îl împaci, când îţi impune ceva, execuţi. Nici prea supusă nu e bine, căci rişti ca el să nu te mai respecte. Ai şi tu dreptul să fii bosumflată când nu îţi convine ceva sau să provoci o ceartă când o merită. Dacă se poartă urât cu tine, plăteşte-i cu aceeaşi monedă. Fii rece şi distantă şi mai lasă-l şi pe el să facă primul pas spre împăcare. Plus că o femeie furioasă este mult mai sexy în ochii bărbatului. Adu-l cu picioarele pe pământ şi arată-i că nu mai poate scăpa basma curată ori de câte ori te supără.

Pasul 5

Devii pretenţioasă în pat

Sexul la voi a devenit un sport de întreţinere. Pasiunea nu mai există decât din partea ta, iar preludiul… nici nu mai ştii ce înseamnă. Pune-l un pic pe jar atunci când el are chef de o „partidă rapidă”. Îmbracă cea mai sexy lenjerie, dă-ţi cu cel mai seducător parfum, atrage-l în pat cu mângâieri şi şoapte irezistibile, apoi lasă-l să fiarbă. Spune-i că vrei să-ţi răspundă la pasiune cu… pasiune. Educat în acest fel, îşi va da silinţa şi pe viitor să redevină aşa cum era la început: tandru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!