4 experienţe erotice inedite! Încerci?

De Revista Unica pe

Mângâieri abia perceptibile, sărutări ca atingerile de fluture sau orgasme atât de subtile, încât par trăite în vis… Cât de departe ai împins rafinamentul în amor?
Hugh Hefner, părintele Playboy, a spus undeva că a încercat TOTUL în materie de sex. Inclusiv homosexualitate, sex în trei, în patru, în zece. Oamenii au de obicei următoarea percepţie: „totul în sex“
înseamnă cât mai hard, mai extrovertit, câteodată la limita rezonabilului. Aş fi curioasă să-l întreb pe domnul Hefner, dacă voi avea vreodată ocazia, cât de departe a mers în cealaltă direcţie? Spre cel mai rafinat sex, cel mai soft, cel mai… elevat? Într-atât încât să se desprindă aproape de sexualitate şi să-şi ia zborul într-un regat sublim al senzaţiilor erotice…

Sărutul respirat

„L-am cunoscut într-un bar“, mi-a povestit M.. „Am vorbit, am râs, am flirtat… Genul acela de atracţie inexplicabilă şi… interzisă. Fiindcă aveam acasă un prieten pe care-l iubeam şi n-aveam niciun chef să-l înşel. Şi totuşi EL era… irezistibil. I-am dat de înţeles situaţia, iar el a fost un gentleman desăvârşit. Am continuat să vorbim, să luăm parte la discuţia cu ceilalţi… La sfârşit însă, când şi-a luat rămas-bun, mi-a oferit cea mai erotică experienţă din viaţa mea. Şi cea mai nevinovată. Şi-a apropiat faţa foarte mult de a mea… Mi-a fost teamă c-o să mă sărute. N-ar fi fost chiar o crimă, oricum n-aveam să ne mai vedem vreodată. Însă el n-a făcut decât să aştepte să mă liniştesc şi să accept prezenţa lui aproape de mine. Stătea la nici doi centimetri. Nu m-a atins nicio clipă. Şi pentru câteva minute (care mie mi s-au părut cât o mică eternitate), ne-am „împletit” respiraţiile. Inspiram aerul expirat de el, şi el pe-al meu… Îi simţeam mirosul, foarte subtil, ca pe o esenţă a masculinităţii. Am avut orgasm, chiar dacă o să crezi că exagerez. Doar că cel mai rafinat orgasm pe care ţi-l poţi imagina…“ Ceva asemănător cu experienţa lui M. poţi încerca şi tu, cu iubitul tău. Nu trebuie decât să te opreşti înainte ca jocul să continue şi să laşi tensiunea erotică să crească la maximum. Sensibilitatea ta va face restul.

Cele 10 000 de bătăi din pleoape

Toată lumea a auzit de Kama Sutra, celebrul tratat al amorului la indieni. Sunt mai puţini cei care ştiu că şi chinezii au astfel de scrieri în tradiţia taoistă. La taoişti erosul, sau iubirea sexuală,  este privit ca o metodă plăcută de armonizare a energiilor yin (feminine) şi yang (masculine), adică cheia echilibrului şi a puterii interioare atât pentru femeie, cât şi pentru bărbat. Iar ca rafinament, au depăşit orice imaginaţie! De exemplu, „Cele 10.000 de bătăi de pleoape“ înseamnă mângâierea corpului iubitei sau al iubitului nu cu vârfurile degetelor, nu cu o pană… ci cu pleoapele ochilor. Pe toată suprafaţa lui! Pentru un occidental, poate fi plictisitor sau chiar enervant. Dar dacă ţi-ai propus o seară orientală cu totul deosebită, încearcă chestia asta. Măcar până la două sau trei sute…

Împreună, separat

Faţă de masturbare avem prejudecăţi şi în solitudine, darămite în prezenţa cuiva. Şi totuşi e cea mai naturală metodă de trezire a senzualităţii şi de cunoaştere a celuilalt. Depinde doar de tine să faci din această experienţă una intimă şi rafinată. Poţi să o încerci în joacă sau ca urmare a unui pariu, singura regulă este să nu vă atingeţi! Decât fiecare pe el însuşi, în faţa celuilalt. Îl vei ajuta astfel pe iubitul tău să te descopere, oferindu-i în acelaşi timp un spectacol hot. Nu te preface, scopul nu e  să-l exciţi vizual. Ci să-l laşi să vadă cum îţi place să fii mângâiată, unde, cum, în ce ritm. Iar apoi priveşte atent cum el va face acelaşi lucru.

Antrenează-te, fără instructor, pentru plăceri elevate

Mulţi beau vin, dar puţini sunt degustători. Tot astfel, mulţi fac sex, dar puţini au sensibilitatea atât de rafinată încât să facă din asta o artă. Dar nimic nu te împiedică să fii una dintre ei!
Ascute-ţi atenţia: Ţi se întâmplă să te întrebi unde-ţi sunt ochelarii, iar ei să fie pe nas? Sau să te loveşti de mobilă când mergi prin casă? E clar, trebuie să începi un program de sensibilizare conştientă! Primul pas e să „o iei mai încet“. Nu te mai grăbi. Conştientizează fiecare atingere cu mai multă atenţie, ca şi cum ar fi o mângâiere. Fie că-ţi îmbraci ciorapii de mătase, răsfoieşti paginile unei reviste sau atingi balustrada în timp ce cobori scările.
Gustă şi adulmecă: Trăim o epocă „vizual-auditivă“, în care celelalte simţuri sunt destul de neglijate. Redescoperă plăcerea de a gusta şi rafinează-ţi mirosul până când reuşeşti să ghiceşti aromele care se împletesc într-un parfum. Îţi aminteşti celebra scenă a gustatului din „Nouă săptămâni şi jumătate“? Încearcă şi tu acasă cu iubitul tău! Simţuri mai rafinate şi mai atente egal mai multă plăcere cu efort mai puţin. La fel cum un connaisseur trăieşte plăcerea de a degusta vinul fără să simtă nevoia să bea toată sticla.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro