De ce te face mai fericită un iubit urât

De Stela Moisescu pe

Recent l-am văzut pe actorul Adam Sandler într-un top al bărbaţilor urâţi care s-au căsătorit cu femei atrăgătoare. Ce-i drept, soţia lui este o blondă înaltă,…
… slabă şi cu un bust generos… Totuşi, m-a indignat articolul, pentru că Adam Sandler este un bărbat plin de şarm şi cu adevărat sexy, chiar dacă nu intră în tiparele clasice de frumuseţe.

Şi dacă ar fi să-i compar pe cei doi, mi se pare că el dă sarea şi piperul atunci când îi privim, nu ea. Ai ghici deja pe cine aş alege dintre Brad Pitt şi Adam Sandler, nu?

Există o mulţime de motive pentru care un bărbar „urât” poate face o femeie mai fericită decât unul cu un fizic lipsit de cusur. Iată câteva dintre ele…


Bărbaţii urâţi pot fi mai sexy decât cei frumoşi:
sex appeall-ul nu este un atu al oamenilor frumoşi, ci al celor care oferă ceva interesant privirii! Adesea, nu-ţi mai poţi lua ochii de la un om, atunci când el te atrage şi prin atitudine şi personalitate, iar tipii care nu par scoşi din reviste au din plin aşa ceva!

Bărbaţii plinuţi sunt mai buni la pat: în urmp cu câteva luni acest studiu făcea înconjurul lumii, „bărbaţii graşi rezistă mai mult în pat fără să aibă orgasm”, cu şapte minute mai mult, ca să fim exacţi. Explicaţia? Bărbaţii graşi au un nivel mai ridicat de hormoni feminini în organism, care îngreunează drumul până la orgasm.

Bărbaţii urâţi investesc în alte lucruri, cum ar fi simţul umorului şi cariera: nu există studii care să ateste clar această teorie, dar există zicala că „în general, când intri într-o încăpăre cel mai urât bărbat este şi cel mai bogat”. Mai apoi, dacă analizăm cum arată majoritatea comedianţilor, putem observa că simţul umorului este o trăsătură care dă un farmec aparte unor bărbaţi cu aspect fizic comun.

Aceste calităţi întrunesc de fapt ceea ce îşi doresc femeile în esenţă. Sociologul Diane Felmee spune că doar o treime dintre femei sunt atrase de aspectul fizic al unui bărbat. Majoritatea femeilor remarcă mai întâi un tip cu simţul umorului, cu bani sau cu o carieră de succes.

Urmăreşte-l pe Adam Sandler în materialul video de mai jos cum joacă fotbal îmbrăcat în femeie! Nu, nu şi-a schimbat stilul vestimentar, este vorba de o scenă din noua sa peliculă la care filmează în prezent, „Jack and Jill”.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro