Cum iubesc femeile în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Femeia Rac

Trăieşti iubirea la cote maxime pentru că eşti o fire sensibilă când vine vorba de emoţiile iubirii. Într-o relaţie partenerul te poate răni cu uşurinţă, dacă uită de aniversarea voastră, este distant sau adoptă o atitudine ostilă când este supărat. Tinzi să îţi răsfeţi partenerul peste măsură, doar dacă învaţă să îţi menajeze sentimentele. Rolul de iubită are în cazul tău câteva accente materne, pentru că îl iei pe iubitul tău sub aripa protectoare şi ai grijă de el.

Pentru a avea o relaţie fericită este important să te asiguri că primeşti de la el la fel de mult cât îi oferi.  

Femeia Leu

Iubirea trezeşte în tine mai degrabă pasiune, decât statornicie. Atunci când iubeşti eşti uşor dramatică, aşa că, dacă uită să te sune, ar fi bine să se pregătească să fie ignorat sau criticat cu remarci acide. Tot dramatismul porneşte din faptul că ţi-este greu să laşi garda jos, considerând iubirea o armă cu două tăişuri.

Pentru a avea o relaţie fericită nu mai trage concluzii fără să îţi consulţi partenerul. Oferă-i prezumţia de nevinovăţie şi vei avea mai puţine bătăi de cap.  

Femeia Fecioară

Eşti o fire perfecţionistă, aşa că cel pe care îl iubeşti ar trebui să se simtă foarte norocos. Dacă iubeşti, îl vei copleşi cu complimente şi gesturi care să-i arate ceea ce simţi. Într-o relaţie eşti devotată partenerului tău şi ai un spirit de sacrificiu mai accentuat decât în cazul celorlalte zodii. Îţi este greu să te relaxezi când iubeşti şi simţi că te pierzi cu firea dacă nu ştii pe unde umblă sau ce face iubitul tău.  

Pentru a avea o relaţie fericită este important să capeţi încredere în iubitul tău şi să laşi deoparte semnele de întrebare sau, mai rău, interogarea partenerului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Reacția lui Barack Obama când o gravidă a fost gata să leșine în spatele lui

Reacția lui Barack Obama când o gravidă a fost gata să leșine în spatele lui