Cum iubesc femeile în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Semnul zodiacal influenţează modul în care trăieşti o poveste de iubire. În funcţie de zodie iubirea trezeşte în tine şi lucruri bune, dar şi mai puţin bune.
Află mai multe despre ce fel de iubită eşti şi cum poţi avea o relaţie fericită, precum şi ce fel de bărbat tinde să îţi frângă inima.

Ţinând seama de influenţa zodiei asupra modului în care iubeşti, poţi înţelege mai bine evoluţia vieţii tale amoroase de până acum.

Femeia Berbec

Nu simţi că iubeşti dacă cel de lângă tine nu te ţine în suspans. Totul trebuie însă calculat la milimetru de partenerul tău. E bine ca el să te ţină pe vârfuri, dar să nu te facă niciodată să sari după el, căci îţi vei lua repede tălpăşiţa, oricât de mult ai iubi. Nimic nu te face să spui „Adio!” mai repede decât impresia că cel de lângă tine nu îţi împărtăşeşte sentimentele. Într-o relaţie te aprinzi repede indiferent de sentiment, gelozie sau pasiune, dar te stingi la fel de uşor dacă partenerul tău nu rezonează cu tine.

Pentru a avea o relaţie fericită este important să îţi învingi orgoliul, care te face să reacţionezi impulsiv în cele mai nepotrivite contexte.

Femeia Taur

Eşti fascinată de iubire şi de reacţiile pe care ţi le trezeşte, pentru că tu bazezi pe simţurile tale înainte de toate. Când iubeşti eşti învăluită de senzualitate şi eşti de părere că gesturile romantice de la început ar trebui să dăinuie în timp. Eşti o fire afectuoasă, care oferă partenerului senzaţia de stabilitate. Ai nevoie în schimb de un bărbat puternic, care să te protejeze şi să îţi ofere luna de pe cer, dacă îi ceri asta.

Pentru a avea o relaţie fericită este important să scapi de impresia că iubitului tău este obligat să îţi ofere confortul de care ai nevoie. Învaţă să te mulţumeşti şi cu mici plăceri, nu doar cu gesturi măreţe.

Femeia Gemeni

Iubirea se citeşte foarte uşor pe chipul tău, pentru că sentimentul te entuziasmează peste măsură. Devii veselă, jucăuşă, vorbăreaţă, chiar dacă în sine, un sentiment atât de puternic de intimidează. Când iubeşti accepţi cu uşurinţă un partener foarte diferit de tine, dar care te înţelege şi nu vrea să te schimbe. Eşti sinceră şi deschisă, aşa că iubitul tău va ştii cu cine are de-a face chiar de la prima întâlnire. Atunci când dai peste un bărbat rezervat, care refuză să îţi povestească mai multe despre el, entuziasmul îţi scade brusc. Tu eşti de părere că o relaţie fără comunicare este sortită eşecului. În ceea ce priveşte iubirea uneori eşti naivă şi îţi pui toate speranţele în iubitul tău. Tocmai de aceea cel de lângă tine te poate dezamăgi foarte uşor.

Pentru a avea o relaţie fericită încearcă să nu mai anticipezi acţiunile partenerului tău sau să vezi un viitor cu el, decât atunci când ţi-a mărturisit ce simte pentru tine. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă