Cum sunt bărbaţii la pat în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Îţi poţi da seama cum este bărbatul pe care ai pus ochii în pat, dacă îl întrebi ce zodie e. Semnul zodiacal îţi indică stilul pe care îl adoptă în aşternuturi, aşa că te invit să citeşti…
… trăsăturile zodiei sale şi să afli dacă sunteţi compatibili pe plan sexual.

Berbec

Bărbatul Berbec te ia pe sus şi rişti să nu ţii pasul cu el. El e cel care pune monopol pe întreaga partidă şi nu numai că vrea tot controlul, dar uneori devine chiar şi egoist în pat. Îţi propune să faceţi sex în momente neaşteptate, pentru că adoră spontaneitatea în privinţa sexului. Te atrage la el încrederea în forţele sale şi faptul că ar încerca orice de plăcere.

Pont sexy: nu te lăsa cu una, cu două pentru că Berbecul adoră să cucerească femeile care le inspiră inocenţă şi indecizie.

Taur

Bărbatul Taur te îmbie în pat cu atingeri, pentru că adoră să exploateze simţul tactil în timpul sexului. Atinge-l pe tot corpul, iar el îţi va întoarce gestul. Taurul este rezistent în timpul sexului, aşa că nu se va plânge că a obosit şi nu se va feri de poziţii dinamice în care el face tot efortul. În schimb, bărbatul Taur nu este foarte inventiv între aşternuturi.

Pont sexy: Taurul are un libido foarte mare, aşa că îl impresionezi dacă îi propui câte o partidă scurtă de sex în fiecare zi.

Gemeni

Bărbatul Gemeni se entuziasmează repede în pat şi vrea să încerce mereu lucruri noi. În cazul acestui semn zodiacal creierul este cel mai erogen organ. Bărbatul Gemeni îşi foloseşte din plin creativitatea pentru a transforma partida de sex într-un deliciu. Sexul cu el nu are cum să fie plictisitor. Totuşi, uneori îşi foloseşte prea aprig intelectul în pat şi îşi poate pune prea multe întrebări, în loc să se piardă în moment.

Pont sexy: vorbeşte-i în timpul sexului şi povesteşte-i care sunt dorinţele tale ascunse. Fiind o fire intelectuală, vorbele tale îl vor incita peste măsură.

Rac

Bărbatul Rac este romanticul zodiacului. Este un partener sensibil care adoră să îşi răsfeţe partenera de cuplu. Mari şanse sunt să îţi propună un masaj erotic în timpul preludiului, pentru că el vede sexul ca pe o formă de a dezmierda trupul iubitei sale. Îi plac jocurile de supunere şi dominare în pat, iar dacă îl prinzi în toane bune îţi va propune să preiei tu controlul. Defectul bărbatului Rac este că uneori se aşteaptă să-i intuieşti tu dorinţele în pat.

Pont sexy: alternează momentele în care te laşi pe mâna sensibilului Rac cu cele în care îl domini, şi îl vei satisface în totalitate.

Leu

Pentru bărbatul Leu atitudinea în pat este la fel de importantă ca sexul în sine. În cazul lui aceasta e una dominatoare. Leul emană prin toţi porii energie sexuală şi face totul cu pasiune. Este generos în pat, atât timp cât îi dai la fel de mult cât primeşti. În pat tinde să fie competitiv şi să tânjească după atenţie. Totuşi, dacă îi faci pe plac, te va răsplăti înzecit.

Pont sexy: în pat oferă-i şi afecţiune, dar şi dovezi că îl doreşti aici şi acum.

Fecioară

Bărbatul Fecioară îi acordă partenerei sale toate atenţia, fiind altruist în pat. Îi place să îţi îndeplinescă orice poftă, iar mai apoi să culeagă laudele. Te respectă şi nu îl deranjează să primească indicaţii pentru a excela în a te satisface. Un defect al bărbatului Fecioară este nesiguranţa, de aceea are mereu nevoie de încurajări în pat.

Pont sexy: spune-i de la bun început dacă vrei o aventură sau mai mult, pentru că îi place să cunoască de la bun început intenţiile partenerei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2