Cu ce zodii nu te potriveşti la pat

De Stela Moisescu pe

În pat poţi descoperi că cel de lângă tine nu îţi oferă nici satisfacţie fizică, nici emoţională. Dacă luăm în calcul comportamentul fiecărei zodii în timpul unei partide de sex,…
… există cel puţin o zodie care să nu îţi înţeleagă preferinţele sexuale sau care să nu îţi ofere contextul emoţional de care ai nevoie în timpul sexului.

Iată două zodii cu care nu eşti compatibilă în plan sexual!

Femeia Berbec nu se potriveşte la pat cu zodiile Rac şi Capricorn

În timpul sexului te incită provocările, iar altruismul bărbatului Rac nu te atrage decât pe moment. În mod bizar tu ai nevoie de un partener uşor egoist, pentru a fi interesată de el pe termen lung. Capricornul dă ordine în pat şi vrea să controleze fiecare aspect al partidei. Acest lucru te atrage la început, dar te exasperează într-un final.  

Femeia Taur nu se potriveşte la pat cu zodiile Fecioară şi Vărsător

Tu vrei să fii răsfăţată în dormitor şi tânjeşti după gesturi de tandreţe. Fecioara te va descuraja de la bun început cu perfecţionismul ei. Nici Vărsătorul nu este pe placul tău. Nonconformismul său te va pune pe fugă, dar şi refuzul lui de a se implica şi emoţional în partida de sex. În pat pur şi simplu obţineţi satisfacţie prin lucruri mult prea diferite.

Femeia Gemeni nu se potriveşte la pat cu zodiile Scorpion şi Peşti

În timp ce tu cauţi mereu experienţe inedite, vei ignora nevoia de contopire a bărbatului Peşti, aşa că se nasc multe frustrări între voi doi în pat. La fel, Scorpionul trăieşte foarte intens partida de sex, iar tu nu te poţi implica la fel de mult. În timp ce el vrea să te manipuleze cu magnetismul lui, tu tinzi să-i spui să nu se mai streseze atâta, căci distruge farmecul serii.

Femeia Rac nu se potriveşte la pat cu zodiile Berbec şi Gemeni

Sexul este pentru tine o formă de a oferi iubire, dar şi de a primi iubire. Aşadar, zodiile care se axează mai mult pe plăcerea fizică tind să te rănească în aşternut. Vorbim de bărbatul Berbec, care te va curta doar la început şi se va distanţa după ce îi cedezi şi de bărbatul Gemeni, care adoră să se joace şi să tachineze, neluând în seamă implicarea ta afectivă.


Află şi cu ce zodii te potriveşti la pat!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3