Complexe fizice care îl fac să se ruşineze în faţa ta

De Stela Moisescu pe

Crezi că puţină celulita reprezintă sfârşitul lumii? Stai să vezi cu ce complexe fizice „se laudă” bărbaţii! Data viitoare când îţi spune că eşti incredibil de sexy,…
… chiar dacă ai celulită pe coapse, burtică, ori eşti nemachiată, crede-l pe cuvânt! Bărbaţii nu acordă atenţie unor astfel de detalii pentru că ei au alte imperfecţiuni fizice, mai grave, care îi demoralizează de-a dreptul.

Vrei să ştii ce complexe fizice îl fac să se ruşineze în faţa ta? Iată-le, în toată splendoarea lor!

Părul de pe corp vs. podoaba capilară

Spate, abdomen şi posterior: iată trei zone în care bărbaţii chiar nu îşi doresc păr în exces. Dacă cel de pe picioare şi pectorali este mai uşor de acceptat, un spate plin de păr sigur îl frustrează. Mai ales, dacă podoaba capilară începe să se rărească…

 Transpiraţia în exces

Transpiraţia în exces este un maaare motiv de stres pentru bărbaţi, mai ales dacă ea se petrece la prima întâlnire cu o domnişoară sau în momentele de intimitate cu iubita.

Mirosul picioarelor

Tot tipic bărbaţilor este şi acest complex. În unele cazuri, neglijenţa este de vină, dar în altele bărbaţii spun că ar fi mai degrabă vorba de un… blestem. După o zi de alergătură sigur are emoţii atunci când îl inviţi la tine acasă şi se vede nevoit să se descalţe.

Omul sprânceană

Un complex mai nou adăugat pe listă îl reprezintă sprâncenele stufoase. Mulţi bărbaţi îşi smulg firele din dreptul nasului, pentru a-şi delimita sprâncenele. Mai bine pui la loc ferit penseta ta, dacă nu vrei să ţi-o folosească iubitul, când ştie că nu eşti prin preajmă.

Tăieturile de la ras

Bărbaţii au şi ei ritualuri de înfrumuseţare, numai că în cazul lor miza nu este un ten luminos, ci unul intact, lipsit de tăieturi şi fire crescute pe sub piele. Sigur te-ai demoraliza, dacă aceasta ar fi şi miza ta din fiecare dimineaţă.

Sforăitul

Ok, nu-i un defect fizic pe care să-l vezi, dar îl auzi cu siguranţă toată noaptea! Orice bărbat îşi întreabă iubita la un moment dat, dacă sforăie tare. Este o curiozitate tipic masculină la care bărbaţii îşi doresc să primească un singur răspuns: „Nu sforăi, iubitul meu!”

Foto: dă click şi priveşte 5 bărbaţi cu calităţi sexy care complexează majoritatea bărbaţilor!

Foto: Shutterstock

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere