Ce părere au femeile despre sexul oral

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 12:00

Un prieten mi-a povestit o întâmplare amuzantă, pe care eu însă nu am „gustat-o”. Iubita lui îi făcea sex oral, dar la sfârşit se îneacă, tuşeşte şi… îi dau lacrimile,…
… la care amicul meu îi spune, în spirit cârcotaş: „Ce drăguţ! Plângi pentru mine?”

În mod clar bărbaţii nu înţeleg că o partidă de sex oral nu este atât de simplă şi uşor de făcut de către orice femeie. Şi pentru că nu am vrut să îmi asum cele spuse mai sus, am intervievat cinci reprezentante ale sexului frumos.

Aşadar, dacă ai nelămuri privind acest subiect, iată când au făcut alte femei sex oral pentru prima oară, ce impresie le-a lăsat, ce fel de plăcere găsesc în a face sex oral, cât de des în practică, cu cine şi mai ales… până în ce punct!

Prima experienţă de sex oral… prima traumă

Cel mai bun compliment pe care l-am scos de la aceste femei privind prima experienţă a fost „Nu mi-a plăcut, dar nici displăcut. Nu mi-a provocat o reacţie aparte”, declară Luciana. Restul fetelor mărturisesc că prima experienţă a fost mai degrabă… „oribilă”, cuvânt folosit de Mihaela, care spune că actul i s-a părut foarte „nenatural”, de vreme ce îi venea să verse şi nu găsea nicio plăcere în el.

Pentru Ioana nu doar prima experienţă a fost o traumă, ci şi a doua, care s-a petrecut la un an diferenţă cu un bărbat mult mai dotat. „O da, mărimea contează!”, dar spune ea că în timp s-a obişnuit, iar cu actualul iubit nu are probleme tehnice.

Nici pentru Sorina prima dată nu a fost mai reuşită, căci iubitul ei de la acea vreme nu a anunţat-o că este pe cale să ejaculeze. „Evident că am scuipat totul, dar gândul că m-a folosit aşa, pe motivul că nu s-a putut abţine m-a dezgustat mai tare decât orgasmul lui.”

Dacă eşti curioasă, află că cele cinci femei intervievate au avut în jur de 17, 18 ani la prima întâlnire cu sexul oral, cadou făcut primului iubit.

Iată 8 greşeli pe care le poţi comite şi tu în timpul sexului oral!

Sexul oral, ca act fizic

Întrebarea cea mai arzătoare este cum li se pare femeilor până la urmă sexul oral, ca activitate fizică. Ei bine, află că femeile intervievate răspund în unanimitate că actul diferă în funcţie de bărbatul cu care se petrece şi devine unul uşor şi plăcut cu cineva de care se simt ataşate sentimental.

Sorina îşi aminteşte că, cu primul iubit, l-a făcut de câteva ori, fără tragere de inimă, dar cu al doilea iubit, cu care a avut o relaţie serioasă de mai mulţi ani, găsea o reală plăcere în a face sex oral.

Luciana este de părere că bărbatul care primeşte acest tratament trebuie să îţi ofere un anumit grad de afecţiune, pentru a fi relaxată şi dornică în această direcţie.

Mihaela, în schimb, mărturiseşte că nu s-a obişnuit cu sexul oral nici cu actualul iubit, cu care se înţelege de minune, aşa că îl evită pe cât posibil.

Toate respondentele spun însă că ce le fascinează pe ele la sexul oral, ca activitate fizică, este reacţia pe care ea o stârneşte. „Reacţia partenerului face tot farmecul”, recunoaşte Andreea, în timp ce Ioana şi Sorina mărturisesc că modul în care se manifestă iubiţii lor ajunge să le excite şi pe ele.

Iată opt poziţii incendiare din care îi poţi face sex oral!

Cu cine practică femeile sexul oral

Mihaela, Luciana şi Andreea îmi spun că trebuie să fie implicate într-o relaţie serioasă, căci sexul oral este un act mult mai intim decât sexul normal. Ioana şi Sorina spun că l-ar încerca într-o aventură de-o noapte. „Până la urmă, o aventură presupune o experienţă senzorială fără limite, aşa că dacă tipul respectiv m-ar face să mă simt foarte bine, i-aş întoarce favoarea”, explică Ioana.

Sex oral, dar până unde?

În timpul sexului oral apare dilema punctului de oprire: înainte sau după ce are el orgasm? Aici părerile sunt iarăşi împărţite. Desigur, factorul de decizie este în mare parte influenţat de părerea lor despre spermă. Mihaela şi Luciana recunosc că nu au avut niciodată curajul să meargă până la capăt, dar nici nu le încântă prea tare ideea. Cele mai curajoase, Sorina, Ioana şi Andreea spun însă că au dus partida până la capăt.

„Deşi nu am probleme cu momentul ejaculării, partea cu inghiţitul mi se pare cam dezgustătoare, motiv pentru care dau o fugă până la baie, de regulă. Mi s-a întâmplat să merg până la capăt cu cei doi iubiţi. Vă pot mărturisi că viciile precum fumatul chiar afectează gustul”, ne împărtăşeşte Sorina. Dacă Ioana are acelaşi obicei, numai că apelează la un şerveţel, Andreea spune însă că ei îi place să îşi vadă ocazional iubitul „fericit până la sfârşit”.

Iată de ce adoră bărbaţii femeile care… înghit!

Cât de des fac femeile sex oral

Dacă Mihaela ne-a spus deja că îl evită pe cât posibil, află că Ioana şi Luciana nu îl practică nici ele prea des, dar nu pentru că nu vor ele, ci pentru că iubiţii lor au reţineri. Iată de cel fel!

Iubitul Ioanei se simte mult prea excitat în timpul unei partide de sex oral şi nu vrea să aibă orgasm în doi timpi şi trei mişcări, motiv pentru care preferă aproape de fiecare dată sexul normal… şi atât. După estimările Ioanei, sexul oral se petrece de maxim patru ori pe lună, în condiţiile în care fac sex, în medie, de trei ori pe săptămână.

Iubitul Lucianei are însă o reţinere morală faţă de sexul oral. „Mi-a spus că este prea infleunţat de filmele porno şi consideră că, dacă îi fac sex oral, mă desconsideră şi mă tratează ca pe una dintre actriţele de acolo. Aşa că nu mă lasă să-i fac sex oral, lucru care nu pot să zic că mă deranjează”, chicoteşte Luciana.

Andreea şi Sorina îl practică însă cu regularitate. Andreea spune că adesea sexul oral este o formă de preludiu, dar ocazional are şi finalitate. Sorina mărturiseşte în schimb că de cele mai multe ori sexul oral are finalitate, dar iubitul ei este imediat gata pentru o nouă partidă, de această dată normală.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!