10 calităţi ale iubitei perfecte

De Stela Moisescu pe

Sunteţi de puţin timp împreună şi ţi-ar plăcea să afli cum să-i intri în graţii astfel încât să te considere iubita perfectă. Am intervievat cinci bărbaţi pentru a afla ce te…
… transformă dintr-o iubită banală, într-una perfectă.

Inspiră-te din cele 10 calităţi pe care bărbaţii intervievaţi le-au enumerat şi fii o iubită ideală, dar autentică!

1. Fii copil, dar şi vampă

Alexandru adoră o femeie care ştie când să fie gingaşă şi când să fie îndrăzneaţă. Aşa că dacă te laşi în voia stărilor tale şi îi arăţi şi latura sensibilă, dar şi pe cea nebunatică vei creşte în ochii lui.

2. Arată-i că îl doreşti în public

Majoritatea bărbaţilor adoră să aibă o iubită suficient de încrezătoare încât să-şi arate interesul faţă de iubitul ei în public. Mihai şi Laurenţiu susţin şi ei că anumite gesturi subtile, dar de efect îi incită şi îi fac să se simtă şi mai atraşi de o femeie.

Nu zice nimeni să-i oferi un sărut franţuzesc la o expoziţie sau o sesiune de săruturi pasionale la cinema. Oferă-i mai degrabă un sărut fugitiv pe gât în timp ce vă plimbaţi pe stradă sau treceţi degetele pe sub tricoul lui cât să-i atingi abdomenul atunci când îl iei în braţe. „Uneori o privire cu subînţeles când suntem înconjuraţi de prieteni chiar mă face să o doresc mai tare”, mărturiseşte Mihai.

3. Nu este îndeajuns să îi tolerezi prietenii

Faptul că îl laşi să iasă cu amicii sâmbătă seara e un lucru la care orice bărbat se aşteaptă din partea iubitei sale. Totuşi, o parteneră care caută să se şi înţeleagă cu amicii iubitului ei va fi cu adevărat apreciată. „O apreciez dacă mai spune câte o poantă când suntem cu toţii împreună şi nu strâmbă din nas în cazul în care amicii mei vor să meargă la billiard, nu la cafea. O atitudine prietenoasă şi deschisă în orice context social primeşte o bilă albă de la mine”, afirmă Laurenţiu.

4. Nu renunţa la prieteni pentru el

A trecut o zi şi nu l-ai sunat? Imediat îi trezeşti interesul. În cazul în care te sună şi îi povesteşti cât de bine te-ai distrat cu fetele la shopping, oricât de „feminină” ar fi activitatea, el se va bucura că îţi faci planuri şi fără el. „Îmi place să îmi dea spaţiu şi să aibă cercul ei social în care se simte comod şi fără mine”, mărturiseşte Sorin. Dacă nu renunţi la prietenii tăi şi nu dai cu flit oricărui plan doar pentru că el te-a sunat, te va aprecia mai mult.

5. Ţinteşte către independenţa financiară şi succesul profesional

Au apus vremurile în care un bărbat era invidios sau gelos pe cariera înfloritoare a unei femei, cel puţin în accepţiunea celor cinci intervievaţi. Mai nou, succesul tău profesional şi independenţa financiară sunt atuuri sexy. Sorin consideră că una dintre calităţile iubitei perfecte este pasiunea pentru un domeniu profesional şi firea competitivă, în timp ce Iulian crede că iubita sa trebuie să aibă o carieră la fel de înfloritoare ca a lui.

În ceea ce priveşte banii, Mihai mărturiseşte că a lăsat-o pe iubita lui să-i facă cinste când ies în oraş şi susţine că e mândru să aibă o iubită care îşi poate îndeplini singură orice nevoie. „Asta nu înseamnă că nu aş ajuta-o pe acest plan, dacă ar fi cazul”, întăreşte el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2