Ce te atrage prima dată la un bărbat

De Lumea Femeilor pe

Nu te gândi la sufletul lui delicat, la firea lui generoasă. Ce parte a trupului lui îţi dă frisoane? Precis vrea şi el să ştie: va înţelege mai bine ce fel de femeie eşti şi ce fel de amant trebuie să fie
Podoaba capilară
Eşti o sentimentală cu preocupări intelectuale. Te tentează senzualitatea, dar sexul pur, brutal te cam sperie. Dar cine spune că romantismul nu mai are farmecul lui?
Ochii
Ce romantică incurabilă eşti! Dintr-o privire te-a dat gata! Prin slăbiciunea asta pentru ochii „ferestre ale sufletului” ai putea părea uşor desuetă, uşor naivă. De fapt, ea te face plină de vino-ncoace.
Urechile
Eşti o adevărată ştrengăriţă: numai farse în dragoste, amantă rebelă, mare amatoare de comentarii picante. Bine ar fi ca şi iubitul tău să le guste, altfel…
Gura
Eşti o senzuală dezlănţuită, adori buzele voluptuoase şi mângâierile care te pun pe jar. Din punctul tău de vedere, preliminariile sunt aproape mai importante decât sexul în sine.
Gâtul
La un bărbat, apreciezi cel mai mult forţa, latura asociată cu termeni ca mascul-masculin-performant. În tot cazul, aspectul viril este cel care te face să capitulezi. Eşti femeie până în vârful unghiilor.
Pectoralii
Îţi place tipul protector -îţi dă sentimentul că te învăluie cu forţa lui calmă. Te simţi bine în umbra lui, topită de admiraţie…
Muşchii abdominali
Cel mai mult apreciezi la el răbdarea şi forţa interioară. Pentru tine, bărbatul adevărat este solid ca o stâncă -în orice moment, te poţi baza pe el.
Pântecele
Cauţi, la un bărbat, forţa vitală. El te face să vibrezi, să trăieşti cu intensitate. Este un amestec de sexu-alitate şi tandreţe dulce, care te face să îţi pierzi cu uşurinţă capul.
Sexul
Eşti o femeie directă, amatoare de sex, crudă şi caustică, ştii să apreciezi, la un bărbat, ce are el mai bun. Şi apoi, instrumentul acesta atât de schimbător, de mobil este chiar fascinant…
Testiculele
Te tulbură prin ceea ce îţi sugerează: amestecul acela incitant de sexualitate şi început de lume. Eşti o estetă senzuală, o curtezană puţin cam fetişistă. Pentru tine, amorul este o artă plină de rafinament.
Fesele
Eşti încarnarea tipului femeii senzuale: orice experienţă se consumă până la capăt. Îţi place la fel de mult să conduci şi să te laşi condusă. Şi în jocul sentimental, şi în jocurile sexuale.
Bicepşii
Ah, atleţii şi forţa lor brută! Cum ştiu ei să te răscolească şi cât de mult îţi place!
Mâinile
Simţul estetic este cel care te conduce. La un bărbat te atrage, întâi de toate, delicateţea. Cum este el ca partener de sex? Îţi place mai mult să îţi imaginezi decât să afli: fantasmele sunt partea cea mai inte-resantă a erosului.
Coapsele
Bărbatul solid, cu picioarele bine înfipte pe pământ -la propriu şi la figurat. Pentru el, eşti gata să intri în pielea femeii-copil. În partidele voastre de sex, este convins că el face legea. Nici nu observă că tu o „interpretezi”!
Pulpele picioarelor
Ca să fie pe gustul tău, un bărbat trebuie să te surprindă mereu. Mai ales în pat, imaginaţia lui trebuie să fie inepuizabilă. Aşadar, slăbiciunea ta este tipul sportiv, hiperactiv, mereu „pe arcuri”.
Laba piciorului
Îţi plac bărbaţii care au caracter. În jocurile de alcov eşti plină de inventivitate, aşa încât, ca să poată ţine pasul cu tine, iubitul tău trebuie să aibă şi o personalitate puternică.
Îţi plac mai multe…
E prea de tot! Dar, în sfârşit, cu tine, orice este posibil -eşti tipul marţian: tu „inventezi” relaţiile dintre cele două sexe. Şi, cu o personalitate ca a ta, aventura în doi este întotdeauna ceva ieşit din comun.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro