10 condiţii pentru a fi bună la pat

De Stela Moisescu pe

„Mai important decât să arate bine este să se simtă bine”, spune George. Am intervievat „la sânge” trei bărbaţi şi am aflat ce-i trebuie unei femei pentru a fi bună la pat.
Răspunsurile îţi prezintă, fără menajări, preferinţele lor sexuale şi criteriile pe care o femeie bună la pat trebuie să le îndeplinească!

1. Trebuie să fii lipsă de inhibiţii

Cei trei consideră că pudicitatea nu are ce căuta în pat. Îl impresionezi dacă laşi lumina aprinsă şi nu-ţi baţi capul cu felul în care arăţi, crede Matei.

George e de părere că o femeie bună la pat nu spune niciodată că există ceva dezgustător în materie de sex. „Îmi place să văd o femeie care se foloseşte de simţuri în mod constructiv, nu ca să îmi spună să fac un duş. O femeie bună la pat ştie că sexul poate să devină murdar şi la propriu”, spune el.

2. Trebuie să araţi că-ţi place…

Iată un aspect unde cei trei nu s-au pus de acord. Matei preferă ca o femeie să geamă „normal” şi consideră „false şi exagerate” ţipetele şi zgomotele stridente, mai ales în momente relativ „liniştite”.

Andrei, în schimb, este încântat atunci când partenera lui „dă tot ce poate în pat”, şi vede gemutul ca pe o restricţionare.

Pentru a fi bună la pat e cazul să-i arăţi prin orice manieră că-ţi place ceea ce se petrece. George apreciază orice tip de sunet, dar şi un limbaj al corpului pe măsură: zgârieturile sau muşcăturile nu lipsesc din meniu.

3. Trebuie să fii dispusă să încerci orice măcar o dată

Cu exprimări diferite, cei trei mi-au dezvăluit aceeaşi idee: fii deschisă în materie de sex şi nu spune un NU categoric.  Cu cât eşti mai atentă la nevoile lui, cu atât vor fi şi ei dispuşi să facă compromisuri. Matei, George şi Andrei afirmă că e important ca toată lumea să fie mulţumită şi să existe un raport egal între cei dai şi ce primeşti.

4. Trebuie să ai imaginaţie

Bărbaţii apreciază o femeie care nu ezită să-şi folosească imaginaţia. Matei te sfătuieşte să te inspiri inclusiv din filmele pentru adulţi şi să-i mărturiseşti direct fanteziile partenerului de cuplu.

Andrei crede că o femeie bună la pat intră într-un sex-shop ca într-un magazin cu dulciuri: nerăbdătoare şi încântată de ceea ce vede!

5. Trebuie să fii jucăuşă

Din nou, cei trei s-au pus de acord şi cred că o femeie bună la pat nu ia sexul „în serios”.

Andrei spune că-l incită tachinările. „Cred că o femeie este bună la pat dacă mă amăgeşte, mă întărâtă şi cedează cât mai greu. Dacă mă provoacă astfel rămân profund impresionat”.

George afirmă că detestă comportamentul mecanic în pat. „O femeie trebuie să ştie să rupă ritmul, ca să mă atragă”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2