Ce vedem în acest weekend la TV

De Unica.ro pe 16 iulie 2010

Ştim că probabil pe aşa o vreme de frumoasă, dacă excludem capriciile ei „ploioase” de scurtă durată nu ne vine deloc să stăm în casă la televizor. Dar e bine de ştiut…
ce prezice şi programul TV pentru următoarele trei seri. Şi de data aceasta prezice multe filme filme frumoase: Vineri îi avem pe Bandera şi pe Madonna în „Evita”, sâmbătă Tom Hardy îl joacă pe Heathcliff, iar duminică putem urmări o comedie romantică foarte drăgălaşă pe HBO.

Vineri:

Evita, Acasă, 20.30: „Evita” este povestea romanţată a celebrei artiste argentiniene Eva Peron, relatată de povestitorul Che (Antonio Banderas). La doar 33 de ani, Evita Peron (Madonna), soţia preşedintelul argentinian Juan Peron, se stingea din viaţă, lăsând în urmă o naţiune mâhnită şi fascinată de destinul ei. Provenită dintr-o familie săracă, Eva a dat dovadă de o ambiţie nemăsurată, pe care nici astăzi mulţi nu i-au iertat-o.

A plecat la Buenos Aires, unde, în scurtă vreme, a devenit una dintre cele mai populare actriţe, iar apoi o prezenţă activă în mediile politice argentiniene. A devenit Prima Doamnă a acestei ţări şi s-a dedicat mult timp protejării claselor defavorizate. Pelicula lui Alan Parker a fost filmată în trei ţări: Marea Britanie, Ungaria şi Argentina. La Buenos Aires, Madonna a fost primită cu răceală, fiind nevoie chiar de intervenţia preşedintelui din acea vreme, Carlos Menem. „Evita” a câştigat un premiu Oscar pentru cântecul „You Must Love Me”.

Sâmbătă:

La răscruce de vânturi, TVR 2, 23.10: Filmul spune povestea lui Heathcliff (Tom Hardy), un orfan abuzat. El este luat de un om cu suflet mare să crească alături de copiii acestuia, Hindley şi Catherine, de care el se îndrăgosteşte. Ani mai târziu, bătrânul moare, Cathy se mărită, iar el face tot ce îi stă în putinţă ca fiica femeii şi fiul său să împlineascã povestea de dragoste de care ei nu s-au putut bucura.

Duminică:

Războiul mireselor, HBO, 20.00:
De când erau micuţe, Liv (Kate Hudson) şi Emma (Anne Hathaway, premiată la Teen Choice Award şi nominalizată la MTV Movie Award pentru rol) şi-au planificat nunţile până la cele mai mici detalii. Acum ele şi-au găsit bărbaţii cu care vor să îşi petreacă restul vieţii, însă organizarea nunţilor le creează o mulţime de probleme.

Amândouă îşi doresc ca fericitul eveniment să aibă loc la hotelul Plaza şi, dintr-o greşeală, ambele evenimente sunt programate în aceeaşi zi îi în acelaşi loc. Mai mult, ele au aceiaşi invitaţi, nunţile sunt oficiate de acelaşi preot şi vor aceeaşi rochie. Astfel, din cele mai bune prietene, dorinţa fiecăreia de a strica nunta celeilalte le transformă în cei mai mari duşmani.

Mai multe recomandări şi un program TV complet al acestui weekend găsiţi pe tvmania.ro

Foto: Northfoto

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani