Ce filme vedem în weekend la TV

De TVmania pe 10 septembrie 2010

La acest sfârşit de săptămână, în programul TV, le regăsim pe Gwyneth Paltrow, Penelope Cruz şi pe Claire Danes. Filmul din această seară o face pe frumoasa Penelope
să fie iubirea din vis, iar duminică vom aştepta cu sufletul la gură să vedem pe cine va alege Claire Danes: pe Jason Schwartzman sau pe Steve Martin.

Vineri:

O noapte bună, ProCinema, 22.00:
Gary Shaller (Martin Freeman) nu are satisfacţii la muncă, soţia sa, Dora (Gwyneth Paltrow) îl aduce în pragul disperării şi cel mai bun prieten al lui, Paul, o duce din ce în ce mai bine. Gary se simte trist, până o întâlneşte pe Anna (Penelope Cruz). Frumoasă, inteligentă şi înnebunită după el, ea e femeia visurilor lui.

Gary o poate întâlni numai atunci când visează, aşa că trebuie să descopere o cale de a continua cea mai frumoasă relaţie a vieţii lui, chiar dacă numai în vis. Încercând tot felul de tehnici să viseze la ea cu ochii deschişi, el întâlneşte personaje care îi schimbă perspectiva asupra vieţii.

Sâmbătă:

Dragoste la Cairo, Cinemax, 21.00:
Juliette (Patricia Clarkson) lucrează la o revistă şi are o căsnicie fericită cu Mark (Tom McCamus), care este diplomat Canadian. Ei plănuiesc să petreacă o vacanţă de trei săptămâni la Cairo, însă Mark este reţinut de nişte probleme de serviciu, iar ea se bucură de priveliştea Egiptului singură. Mark îi cere fostului lui agent de securitate, Tareq (Alexander Siddig) să îi fie ghid, iar celor doi le este imposibil să nege atracţia dintre ei.

Duminică:


Fata de la magazin, TVR 1, 21.10:
Mirabelle Buttersfield (Claire Danes) este o tânără artistă aspirantă, absolventă de colegiu care s-a mutat recent la Los Angeles. Singura slujbă pe care a găsit-o, deşi nu foarte bine plătită, este aceea de vânzătoare de mănuşi şi accesorii. Ea îl cunoaşte pe Jeremy (Jason Schwartzman), un cântăreţ la chitară, care se îndrăgosteşte de ea subit.

Viaţa ei se complică şi mai mult atunci când apare în piesaj şi Ray Porter (Steve Martin, care a scris şi scenariul filmului), un bărbat bogat, trecut de prima tinereţe, care e cucerit de inocenţa şi de farmecul ei. Deşi ambele relaţii sunt trăite cu emoţie, Mirabelle va trebui să decidă asupra viitorului său.

Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe tvmania.ro.

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară