Reacțiile vedetelor în cazul suspectului de pedofilie

De Mădălina Manole pe 10 ianuarie 2018
Vedetele din România au avut o reacție virulentă cu privire la cazul suspectului de pedofilie prezentat în presă, în care un bărbat a agresat în liftul blocului doi copii, de 5 și, respectiv, 8 ani.

Dan Negru, Cristina Șișcanu și Daniela Gyorfi nu au putut rămâne nepăsătoare la asemenea veste și au ales să comenteze pe rețelele de socializare și să-și facă publică opinia cu privire la caz și la pedeapsa pe care ar merita-o pedofilii.

Dan Negru a reamintit, în postarea sa de pe Facebook, de cazul intens mediatizat al lituanianului, pe nume Drasius, care a ales să-și facă dreptate singur și l-a ucis pe pedofilul care i-a agresat fetița de doar 6 ani. Totodată, Dan Negru a cerut pedeapsa cu moartea în astfel de cazuri sau castrarea chimică, amintind că „Există un Drasius în fiecare tată”.

În asentiment, Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, consideră că pedofilii merită pedeapsa supremă, și anume condamnarea la moarte: Primul gând care mi-a venit a fost că trebuie pedepsit cu moartea. Deși numai Dumnezeu are puterea să îți dea și să îți ia viață, eu asta am gândit în prima clipă. Cred că astfel de persoane cu astfel de devieri nu mai pot fi reeducate. Cauza e probabil psihologică, probabil și ei au suferit traume. Ar trebui închiși, dar cine suportă plata pentru asta? E complicat. Nu știu ce se poate face că să fie protejate potențialele victime. Iar când ai copii și auzi așa ceva, pur și simplu nu mai gândești limpede.”, – a declarat Cristina Șișcanu pentru viva.ro.

De asemenea, legi mai aspre și o pedeapsă pe măsură cere și Daniela Gyorfi“Cred că legile ar trebui să fie mai aspre. Astfel de probleme cu pedofili sunt peste tot în lume. E greu, e înfiorător, nu știu ce ar trebui schimbat, nu știu cum ar trebui pedepsit acest barbat… poate nu neaparat pedeapsa capitală, dar ar trebui să-i taie “scula” și să fie băgat la pușcărie pe viață. Si eu sunt mamă de fată, m-am îngrozit când am văzut. Bine că au fost camere de filmat în lift și s-a văzut. Maria, fetița mea, nu e scăpată de sub ochi, ori eu, ori George stăm numai cu ochii pe ea oriunde mergem. La fel și doamna care are grijă de ea. Maria, fetița mea, face karate de ceva timp, cate 1-2 ore pe săptămână, dar din aceasta lună va merge la intensiv, la 3-4 ore pe săptămână. Să învețe să se apere dacă, Doamne Ferește, se intâmplă ceva.” – a mărturisit Daniela Gyorfi pentru wowbizz.ro.

Citește și – Cum arată copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie

Citește și – Cum arată fetița lui Mihai Gâdea. S-a transformat într-o adevărată domnișoară

Sursă foto: Facebook

Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: "Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie"

Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: "Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie"