Răzbunarea unei soții înșelate ar putea să o trimită pe aceasta la închisoare

Monika Fourie (34 ani) este acuzată că a rănit intenționat o tânără, pe Hannah Stokes (24 ani), după ce a aflat că aceasta este amanta soțului ei. Când i-a prins împreună pe aceștia, în căminul conjugal, femeia a aruncat cu apă fierbinte pe amantă, cauzându-i acesteia arsuri grave.

Monika Fourie avea o relație de mai mulți ani, când realitatea a pus-o față în față cu o imagine neplăcută – într-o zi, când a ajuns mai devreme de la serviciu, și-a găsit soțul în brațele unei tinere, chiar la ei în sufragerie.

Foto – Monika Fourie, soția înșelată

Cuprinsă de furie, soția înșelată a încercat apoi să se calmeze și a invitat-o pe amantă în bucătărie, la un ceai, pentru a discuta despre această situație. Când tânăra a vrut să ia ceașca de ceai în mână și-a dat seama că în ea nu era decât apă fierbinte, apă pe care soția înșelată i-a aruncat-o pe față. Ulterior momentului, amanta a ajuns la spital, a fost băgată imediat în sala de operații, din cauza arsurilor grave, iar câteva zile mai târziu a fost supusă și unei intervenții de reconstrucție a timpanului.

Ajunse în sala de judecată, soția înșelată a mărturisit că a reacționat instinctiv, nu și-a premeditat în niciun fel acțiunile și a pledat nevinovată, spunând că dacă tânăra nu intra la ea în casă și nu s-ar fi implicat într-o relație cu soțul ei, incidentul nu s-ar fi întâmplat.

Pe de altă parte, așa cum era de așteptat, amanta spune că femeia și-a calculat foarte bine gesturile și că s-a răzbunat în mod intenționat în această manieră.

Acum judecătorii încearcă să-și dea seama dacă reacția soției înșelate a fost una instinctivă, așa cum susține ea, sau chiar a intenționat să-i facă rău tinerei și a premeditat în vreun fel acest atac.

Vezi și – Scrisoarea unei amante către toate femeile măritate

Vezi și – “Am fost amantă și nu regret. Încă îmi e prieten bun

Foto – 123rf
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: