Răsturnare de situație în cazul crimelor din Gorj. Se ia în considerare varianta unui triplu asasinat

De Unica.ro pe 31 iulie 2018

Duminică seară, o polițistă din Bălești, județul Gorj, și-a ucis mama și bebelușul de șase luni, apoi și-a luat viața. Acum, anchetatorii iau în calcul posibilitatea unui triplu asasinat, adică ei consideră, potrivit Libertatea.ro, că este posibil ca o a patra persoană să-i fi ucis pe toți trei.

Se ia în calcul posibilitatea unui triplu asasinat

Unul din posibilii autori este chiar soțul polițistei, agentul Constantin Lăpădat. Și el polițist, bărbatul este oricum acuzat de faptul că și-a lăsat arma nesupravegheată, în condițiile în care pistolul ar fi trebuit să stea tot timpul încuiat sau în posesia agentului.

Duminică seară, Constantin Lăpădat ar fi plecat spre locul de muncă din Mătăsari, iar în drumul său a oprit la Bălești, unde se aflau soția sa, copilul și soacra. Adela Lăpădat și-ar fi rugat soțul să meargă la farmacie, iar el nu a mai luat cu el pistolul. Întors acasă, agentul a găsit cele trei cadavre și a sunat la 112.

Se ia în calcul varianta unei depresii postnatale grave, care ar fi împins-o pe Adela Lăpădat la acest gest inimaginabil. Însă, pentru că un alt motiv nu există, anchetatorii se gândesc și la posibilitatea unui triplu asasinat.

Obsesia polițistei înainte de crimă

Însă, până acum, nimeni nu a fost pus sub acuzare. Iar varianta cea mai plauzibilă este cea a unui dublu asasinat urmat de o sinucidere. Bebelușul de șase luni care și-a pierdut viața duminică a fost un copil foarte dorit, potrivit apropiaților. Însă este posibil ca mama să fi suferit de o depresie postnatală nediagnosticată. După ce a născut, ea ar fi fost obsedată de gândul că băiatul ei s-ar fi putut îmbolnăvi.

Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel