Rasfata-te cu cosmeticele Manufaktura de pe CharityGift.ro

De Unica.ro pe 18 ianuarie 2010

CharityGift.ro innoieste colectia de cosmetice Manufaktura cu produse fabricate …

CharityGift.ro innoieste colectia de cosmetice Manufaktura cu produse fabricate manual care compun o marca unica de cosmetice, inspirate din natura, ce au la baza ingrediente naturale. Acestea pot fi cumparate de astazi de pe magazinul online caritabil www.charitygift.ro, iar 20% din pretul fiecarui produs cumparat va fi donat automat catre Fundatia Inima de Copil.

Cosmeticele Manufaktura sunt inspirate din traditia si istoria statiunii balneara Carlsbad, Cehia. Aceasta gama unica de produse cosmetice, fabricate in cea mai mare parte manual, folosind extracte din plante de cea mai buna calitate si resurse naturale ale faimoasei statiuni balneare cehe, iti va transforma proprie baie intr-o mica oaza de relaxare.

Datorita ingredientelor specifice, produsele Manufaktura ofera o excelenta ingrijire a pielii, iar gama larga de plante aromatice reprezinta un balsam pentru trup si minte.

Noile produse – gel de dus, sampon, sapun, crema – se gasesc in sectiunea special creata „cosmetice” si in cauza „social”. Avand o descriere delicioasa, de la uleiuri din samburi de struguri, ulei de cocos sau migdale pana la cosmeticele pe baza de vin si bere, produsele Manufaktura ingrijesc pielea in mod deosebit, iar multitudinea plantelor, mineralelor, fructelor si semintelor confera odihna si echilibru psihic.

Noile produse completeaza trei dintre gamele care cunosc cel mai mare succes: Gama cu Bere, Gama cu Vin si Gama Marea Moarta, cele mai interesante inovatii fiind balsamul after-shave cu extracte de bere si pantenol, crema de maini si balsamul de buze regenerant cu ulei de struguri si unt de shea, sapunul lichid cu glicerina, cu parfum de struguri sau cedru si ghimbir, crema de fata, gelul abraziv si uleiul spumant, cu sare de la Marea Moarta si ulei de migdale, precum si samponul si balsamul cu extract de struguri. Mai multe detalii despre produse puteti gasi si pe site-ul www.manufaktura.ro .

Principalele motive pentru care firma Edissan, importator Manufaktura, a ales sa doneze prin CharityGift.ro sunt: dorinta de a-i ajuta pe cei cu care soarta nu a fost prea generoasa, pe considerentul ca daca toti am dona un mic procent din ceea ce avem, am putea schimba destine si lumea ar fi putin mai buna si de a oferi publicului comparator produse SPA, bazate pe ingrediente naturale de cea mai buna calitate, deviza fiind: pune pret pe frumusetea si sanatatea pielii tale.

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani