A rămas însărcinată cu un bărbat căsătorit. Răzbunarea soției i-a distrus viața

După ce afli că ai fost înșelat e normal să îți dorești răzbunarea. Iar în era tehnologiei, multe persoane aleg să se răzbune prin mesaje pe rețelele sociale sau alte tipuri de site-uri. Este și cazul soției înșelate din această poveste.

Dana, o tânără de 29 de ani, a avut o aventură cu un bărbat căsătorit și a rămas însărcinată. El i-a spus că este despărțit de soție și că urmează să divorțeze, iar Dana l-a crezut.

De fapt, nici vorbă de așa ceva. Soția înșelată credea că are o căsnicie fericită și nu se gândea la despărțire. Când a aflat despre aventura soțului și sarcina amantei, ea a intrat pe site-ul ShesAHomewrecker.com (numele site-ului se traduce prin ”ea este o spargatoare de casnicii”) și a încărcat aici poza Danei, împreună cu povestea ei.

Acum, fosta amantă spune că îi pare rău pentru ce a făcut și că îi vine să plângă de câte ori se gândește la site-ul respectiv. Ea se teme că oricine va căuta pe Google numele ei – de exemplu un posibil angajator – va putea să afle lucruri personale care nu îi fac onoare.

”Dacă Danei nu-i place să fie umilită în acest fel, atunci nu ar fi trebuit să se culce cu soția unui bărbat înșelat”, spune postarea de pe ShesAHomewrecker.com.

Site-ul ShesAHomewrecker.com a fost creat de o femeie pe nume Ariella Alexander. Ea spune că nu are milă fată de persoanele care sunt prezentate pe site ca fiind amante.
”Îmi pare rău să o spun, dar asta te poate urmări toată viașa. O să apari pe Google, toată lumea o să știe ce ai făcut”, spune Ariella.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: