A rămas însărcinată cu un bărbat căsătorit. Răzbunarea soției i-a distrus viața

După ce afli că ai fost înșelat e normal să îți dorești răzbunarea. Iar în era tehnologiei, multe persoane aleg să se răzbune prin mesaje pe rețelele sociale sau alte tipuri de site-uri. Este și cazul soției înșelate din această poveste.

Dana, o tânără de 29 de ani, a avut o aventură cu un bărbat căsătorit și a rămas însărcinată. El i-a spus că este despărțit de soție și că urmează să divorțeze, iar Dana l-a crezut.

De fapt, nici vorbă de așa ceva. Soția înșelată credea că are o căsnicie fericită și nu se gândea la despărțire. Când a aflat despre aventura soțului și sarcina amantei, ea a intrat pe site-ul ShesAHomewrecker.com (numele site-ului se traduce prin ”ea este o spargatoare de casnicii”) și a încărcat aici poza Danei, împreună cu povestea ei.

Acum, fosta amantă spune că îi pare rău pentru ce a făcut și că îi vine să plângă de câte ori se gândește la site-ul respectiv. Ea se teme că oricine va căuta pe Google numele ei – de exemplu un posibil angajator – va putea să afle lucruri personale care nu îi fac onoare.

”Dacă Danei nu-i place să fie umilită în acest fel, atunci nu ar fi trebuit să se culce cu soția unui bărbat înșelat”, spune postarea de pe ShesAHomewrecker.com.

Site-ul ShesAHomewrecker.com a fost creat de o femeie pe nume Ariella Alexander. Ea spune că nu are milă fată de persoanele care sunt prezentate pe site ca fiind amante.
”Îmi pare rău să o spun, dar asta te poate urmări toată viașa. O să apari pe Google, toată lumea o să știe ce ai făcut”, spune Ariella.

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: