Pune-te în mișcare

De Unica.ro pe

Ne-am obișnuit cu o viață sedentară și asta ne afectează nu doar corpurile, dar și starea de spirit. Cum să radiezi de bine dacă viața ta se petrece mai ales în șezând? Știm că ți se pare că nu ai timp sau ți-e teamă că e prea greu pentru tine. Soluția e să găsești exact ce ți se potrivește.

Partea cea mai bună e că există o multitudine de feluri în care să te pui în mișcare, nu trebuie să faci zilnic 100 de flotări. Mai întâi, în funcție de ritmul tău, alege să faci mișcare fie dimineața, fie seara.

Dacă nu ești obișnuită să mergi încă la sală, mergi mai mult pe jos. În loc să folosești mașina sau un mijloc de transport, alege să parcurgi anumite distanțe la pas. Iar dacă îți gândești traseul astfel încât să traversezi și un parc, deja incluzi și relaxarea în program.

Apoi, ai putea să mergi la înot, mai ales acum, vara. Dacă nu știi încă, alege un curs la care să înveți să înoți, nu e niciodată prea târziu. Dacă știi deja, nu mai găsi scuze și fă-ți un obicei din a merge măcar o dată pe săptămână la bazin. Înotul îți tonifică mușchii și-ți dă mai multă putere, dar îți eliberează și mintea de gânduri inutile.

Când te-ai hotărât că e vremea pentru sală, alege acel tip de antrenament care ți se potrivește. Nu suntem toate la fel, așa că e normal să nu îți placă ceva. Există atâtea tipuri de mișcare și de antrenament încât sigur îl vei găsi pe acela potrivit pentru ritmul tău. Yoga sau pilates dacă te interesează un ehcilibru minte-corp, zumba dacă vrei să te și distrezi, kick box dacă vrei să te descarci instant de tensiuni și lista continuă infinit.

Pentru fiecare personalitate sau pentru fiecare stare a ta, există un tip de mișcare. Important e să nu stai pe loc. Apoi, completează noul tău stil de viață, mai sănătos, cu ritualul aplicării cremei Intheline, care-ți tonifică pielea și arde grăsimile inutile. În scurt timp, acționând și de la interior, și de la exterior, te vei simți cel mai bine în pielea ta.

Hai alături de noi într-o discuție despre ce înseamnă să fii femeie în 2018. Împreună cu Ana Morodan și Ana Baniciu, chestionăm percepții și construim obiceiuri sănătoase.

Andreea Bălan, operată a treia oară: "Acum mă lupt cu durerea"

Andreea Bălan, operată a treia oară: "Acum mă lupt cu durerea"