REŢETE: Pui cu sos de roşii

De Libertatea pentru femei pe 15 aprilie 2013

Invata sa prepari niste piept de pui delicios cu sos de rosii.

► Ingrediente
► 2 bucăţi piept de pui
►2 cepe
►2 ardei graşi
►5 linguri pastă de tomate
►50 ml ulei
►sare
Încearcă şi reţeta noastră de frigarui de pui cu rozmarin
► Preparare:
1. Carnea curăţată, spălată şi uscată pe un prosop absorbant de bucătărie se rumeneşte în ulei încins. Se scoate şi, în acelaşi ulei, se pune ceapa tăiată mărunt.
2. După ce aceasta a devenit translucidă, se pune un ardei gras tăiat fideluţă şi se lasă 2 minute la călit. Apoi, se pune carnea, se toarnă apă şi se lasă la fiert 15 minute.
3. După acest timp, se pune pasta de tomate desfăcută cu apă, celălalt ardei gras tăiat fideluţă, sare şi se mai lasă la fiert încă 15 minute.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"